De Amstel huldigt jubilaris en voorzitter: Paul Lamers


Geplaatst op: 11 april 2011

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond afgelopen zaterdagavond in clubhuis "Bubbels" in het Veenweidebad werd voorzitter Paul Lamers terecht ‘ns extra in het zonnetje gezet.

Paul is dit jaar 40 jaar lid van Zwem- en polovereniging De Amstel, 25 jaar bestuurslid en 20 jaar voorzitter. In die lange carrière heeft hij inmiddels wel alle vrijwilligersfuncties binnen de Amstel bekleed. Niet alleen binnen de Amstel, hij is ook voorzitter van de Kring Amsterdam-'t Gooi van de KNZB en bondsscheidsrechter van de KNZB en fluit dus het hele jaar door in heel Nederland waterpolowedstrijden. Als hij tijd heeft probeert hij ook nog zijn rol als keeper te vervullen in het Heren-2 waterpoloteam van de Amstel. In januari van dit jaar werd hij tijdens het Sportgala van de gemeente gekozen tot vrijwilliger van het jaar. Als je het zo leest is het eigenlijk een raadsel dat hij afgelopen zaterdag tijd kon vinden om aanwezig te zijn op de vrijwilligersavond.

Toch had het bestuur er voor gezorgd dat oude bekenden, oud-leden, zijn familie en zijn waterpoloteamleden aanwezig waren.
De huldiging werd ingeleid door de penningmeester, die met een fotopresentatie een deel van Paul's loopbaan op een luchtige wijze de revue liet passeren. Vervolgens werd de bar van het clubhuis (zijn lievelingsstekkie) naar hem vernoemd; "Paul's bar". Tot slot ontving hij nog een bon voor een avondje eten in een gerenommeerd plaatselijk restaurant. In zijn dankwoord bedankte Paul zijn echtgenote voor haar geduld en begrip en de andere bestuursleden voor de ondersteuning en fijne manier van samenwerken.

Wij wensen Paul nog vele jaren alle plezier binnen de Amstel!
Ook benieuwd wat de Amstel jou te bieden heeft? Kijk ‘ns op www.zpv-de-amstel.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Amstel huldigt jubilaris en voorzitter: Paul Lamers

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond afgelopen zaterdagavond in clubhuis "Bubbels" in het Veenweidebad werd voorzitter Paul Lamers terecht ‘ns extra in het zonnetje gezet. Paul is dit jaar 40 jaar lid van Zwem- en polovereniging De Amstel, 25 jaar bestuurslid en 20 jaar voorzitter. In die lange carrière heeft hij inmiddels … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: