001 -Family

Schoolkorfbaltoernooi 2011 bij VZOD


Geplaatst op: 11 april 2011

Zaterdag 16 april is er weer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi bij de c.k.v. VZOD te Kudelstaart. Dit is elk jaar weer een gezellige, maar vooral ook sportieve dag voor de kinderen en hun ouders. Zes verschillende basisscholen uit Aalsmeer en Kudelstaart hebben in totaal 26 teams opgegeven. De 10 teams uit de onderbouw zullen dit jaar weer ‘s ochtends op gras hun wedstrijden gaan spelen. De 16 teams van de bovenbouw doen dit zoals afgelopen jaren ‘s middags op kunstgras.

Voordat het toernooi zal plaatsvinden, zal er eerst een trainingsmiddag zijn voor de kinderen. De training zal worden gehouden op woensdagmiddag 13 april van 15.00 uur tot 16.00 uur. We hopen zo de niet-korfballers de basisvaardigheden mee te geven van het korfbalspel.

We hopen ook dit jaar op een leuke dag met veel sportieve kinderen en een gezellige sfeer voor de kinderen én de ouders. Graag nodigen we u uit om te komen kijken en uw kind aan te komen moedigen. C.k.v. VZOD Wim Kandreef 2. Voor meer informatie kijk op www.vzod.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Schoolkorfbaltoernooi 2011 bij VZOD

Zaterdag 16 april is er weer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi bij de c.k.v. VZOD te Kudelstaart. Dit is elk jaar weer een gezellige, maar vooral ook sportieve dag voor de kinderen en hun ouders. Zes verschillende basisscholen uit Aalsmeer en Kudelstaart hebben in totaal 26 teams opgegeven. De 10 teams uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: