001 - De Baat

17 jarige jongen aangehouden voor belediging van agent


Geplaatst op: 7 april 2011

Agenten hielden op woensdagavond 6 april een verdachte aan voor belediging en niet voldoen aan bevel of vordering.

Rond 22.00 uur ging iemand met een motorscooter onderuit op de Midretstraat. De bestuurder verdween en agenten besloten de scooter mee te nemen. In afwachting van een takelbedrijf, bleven de agenten bij de scooter. Meerdere jongeren gedroegen zich zeer vervelend en de agenten vorderden hen weg te gaan. Eén van de jongeren, een 17-jarige jongen uit Mijdrecht, weigerde daaraan te voldoen. Een agent pakte hem beet en gaf hem een zet in de goede richting. De jongen bleef weigeren weg te gaan en beledigde de agent. Nog voordat hij daarvoor kon worden aangehouden, ging hij er met andere jongeren vandoor.

Agenten zagen de verdachte in een auto zitten, die over de Anselmusstraat reed. De auto werd aan de kant gezet en de verdachte aangehouden. Hij is naar het politiebureau overgebracht en ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

17 jarige jongen aangehouden voor belediging van agent

Agenten hielden op woensdagavond 6 april een verdachte aan voor belediging en niet voldoen aan bevel of vordering. Rond 22.00 uur ging iemand met een motorscooter onderuit op de Midretstraat. De bestuurder verdween en agenten besloten de scooter mee te nemen. In afwachting van een takelbedrijf, bleven de agenten bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: