De Baat (2e)

Persberichten Uithoorn 5 april


Geplaatst op: 6 april 2011

Rijden onder invloed (Maandag 4 april, 01:00 uur)
Een 41-jarige automobilist is in de nacht van zondag op maandag staandegehouden op de Provincialeweg voor een controle. Bij een blaastest blies de man een "A". Na een ademanalyse aan het bureau, bleek de man bijna anderhalf de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Ook bleek de man rond te rijden terwijl zijn rijbewijs al eerder was ingevorderd. Tegen de man zijn processen-verbaal opgemaakt.

Vrouw overlijdt na ongeval / (01/04/2011)
Een 77-jarige vrouw uit Uithoorn is donderdagmiddag overleden aan haar verwondingen die zij opliep dinsdagmorgen 29 maart bij een aanrijding op het Kwakelsepad in De Kwakel.
De vrouw kwam ter hoogte van de Drechtdijk met haar fiets in botsing met een tegemoetkomende snorfiets, bestuurd door een 17-jarige jongen uit De Kwakel. Het slachtoffer kwam ten val en liep zwaar hoofdletsel op. Donderdagmiddag overleed zij aan haar verwondingen. De politie heeft direct na de aanrijding een sporenonderzoek ingesteld. Het ongeval is in onderzoek bij de Dienst Controle Infrastructuur en Vervoer.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie regio Amsterdam - Amstelland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Persberichten Uithoorn 5 april

Rijden onder invloed (Maandag 4 april, 01:00 uur)Een 41-jarige automobilist is in de nacht van zondag op maandag staandegehouden op de Provincialeweg voor een controle. Bij een blaastest blies de man een "A". Na een ademanalyse aan het bureau, bleek de man bijna anderhalf de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: