001 -Family

Zoek en win kaarten voor het AJOC Festival


Geplaatst op: 8 april 2011

Wil je kaarten winnen voor het AJOC Festival 2011? Dat kan! In de gemeente De Ronde Venen is een AJOC Festival koe, -schaap, -kip of -kuiken verstopt. Vind jij deze als eerst, dan win jij 2 kaarten voor een avond op het AJOC Festival!
Vandaag is één van deze AJOC Festival beesten verstopt in de gemeente De Ronde Venen. Maar waar begin je met zoeken? Voor een aanwijzing ga je naar www.ajoc.nl. Heb je als eerste het dier gevonden? Als je een kip vindt, win je kaarten voor vrijdag 10 juni. Vind je een schaap, dan win je kaarten voor zaterdag 11 juni. Om kaarten voor zondag 12 juni te winnen moet je een varken vinden en als je de koe vindt dan win je kaarten voor de Spektakeldag op maandag 13 juni.
Volg de instructies die je bij het dier aantreft. Wie weet staat jouw foto dan in de volgende editie van De Groene Venen omdat je 2 kaarten voor het AJOC Festival hebt gewonnen.

Het AJOC Festival vindt plaats op 10, 11, 12 en 13 juni bij Mijdrecht. Zowel in de feesttent als buiten op het terrein vinden optredens plaats van diverse bands van Nederlandse bodem. O.a. Racoon, Alain Clark, Waylon, Party Animals, Ben Liebrand, Jan Smit, 3JS, BZB maken dit jaar hun opwachting op het AJOC Festival.
De Spektakeldag op maandag biedt in en rondom de tent plaats aan allerlei activiteiten en optredens voor kinderen en (oudere) jongeren. Voor de kinderen is er bijvoorbeeld een koekjesbakkerij, diverse springkussens en een goochelaar. Daarnaast zijn er allerlei uitdagende attracties en demonstraties en natuurlijk heel veel gezelligheid. Kaarten kosten slechts € 8,- en kinderen t/m 12 jaar mogen op de Spektakeldag weer gratis naar binnen!
De kaartverkoop van het AJOC Festival 2011 start op 16 april. In Immitsj (Windmolen 75 in Mijdrecht) kun je van 11.00 uur tot 16.00 uur kaarten kopen zonder servicekosten.
De online kaartverkoop via www.ajoc.nl start ook om 11.00 uur. Er worden dan echter wel servicekosten berekend. Kijk voor een volledig overzicht van verkooppunten op www.ajoc.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zoek en win kaarten voor het AJOC Festival

Wil je kaarten winnen voor het AJOC Festival 2011? Dat kan! In de gemeente De Ronde Venen is een AJOC Festival koe, -schaap, -kip of -kuiken verstopt. Vind jij deze als eerst, dan win jij 2 kaarten voor een avond op het AJOC Festival! Vandaag is één van deze AJOC … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: