Speciale Jubileum maandtoernooi in the Beach een groot succes!


Geplaatst op: 6 april 2011

Afgelopen zondag stond het maandtoernooi in het teken van 15 jarig jubileum van the Beach. Samen met toernooisponsor Hertog Jan werden de deelnemers weer getrakteerd op een sportieve dag. Zoals elk jaar worden de beachvolleybal maandtoernooien met de zomer in zicht, steeds drukker bezocht. Dit keer zaten alle 3 de categorieën weer helemaal vol!

Vanaf 10.00 uur ging het maandtoernooi van start met de categorie 2x2 hoog. De 18 teams streden om mooie prijzen beschikbaar gesteld door de toernooisponsor Hertog Jan. In de 2x2 hoog Pro categorie ging de overwinning naar het mix team Go & Menzo. Zij versloegen in een spannende finale het team Matthias & Rowan. Het winnende team kreeg als hoofdprijs in rondleiding in de bierbrouwerij van Hertog Jan!
In de Future en de Fun categorie gingen de prijzen naar "Eldi" en het team "Mardav".

Bij het 4x4 allround toernooi had deze maand een speciaal tintje. Vanwege het 15 jarig jubileum deden alle internationale top spelers van Beach Team Aalsmeer mee aan het toernooi. Zij waren door de 17 deelnemende teams per wedstrijd in te zetten om de teams naar een hoger niveau te helpen. Dit resulteerde in zeer spannende wedstrijden waarin de teams erg aan elkaar gewaagd te waren. Uiteindelijk greep het team "2+2" aan het langste eind. De "Old Stars moesten genoegen nemen met ene mooie 2e plaats. Ook deze winnaar kregen een rondleiding bij bierbrouwerij Hertog Jan aangeboden. Het team "3 bier en een pot suiker" mocht de aanmoedigingsprijs in ontvangst nemen. De dames kregen alle vier een zonnebank tegoed bon voor de gloednieuwe zonnebank in the Beach!

Tot slot ging om 14.00 uur het 2x2 laag toernooi van start. Ook hier gingen achttien teams de strijd met elkaar aan. In de Fun categorie ging het team Ariejan & Danny er met de prijzen vandoor. Het team ‘Jurr & Ries' wist de 1e plaats te pakken in de Future categorie. In de Pro categorie wist het mix duo ‘Stef & Jos' de titel te pakken! Alle winnaars van het 2x2 laag toernooi werden natuurlijk ook in de prijzen gestoken dankzij sponsor Hertog Jan.

Het eerstvolgende en tevens laatste maandtoernooi van het binnen seizoen is op zondag 15 mei 2011. Ook zin gekregen om een keer op het maandtoernooi te komen spelen, surf dan naar onze website www.beach.nl of stuur voor inschrijving een mailtje naar sportief@beach.nl. En wees er snel bij want het loopt al weer storm met de aanmeldingen voor het volgende toernooi! Surf voor meer foto's naar www.beach.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Speciale Jubileum maandtoernooi in the Beach een groot succes!

Afgelopen zondag stond het maandtoernooi in het teken van 15 jarig jubileum van the Beach. Samen met toernooisponsor Hertog Jan werden de deelnemers weer getrakteerd op een sportieve dag. Zoals elk jaar worden de beachvolleybal maandtoernooien met de zomer in zicht, steeds drukker bezocht. Dit keer zaten alle 3 de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: