VLC

Tennishal de Ronde Venen sluit Rabobank Open Indoor 2011 succesvol af.


Geplaatst op: 6 april 2011

De wedstrijdcommissie van Tennishal De Ronde Venen organiseerde voor de 12de keer op rij het sportieve en gezellige Indoortoernooi. Op zaterdag 2 en zondag 3 april werden de halve finales en finales van de Rabobank Open Indoor Tennis kampioenschappen 2011 in Tennishal De Ronde Venen gespeeld, waar uiteindelijk de winnaars bepaald werden. Dit toernooi is een officieel K.N.L.T.B. toernooi.

Voor de 12e keer ging op zaterdag 26 maart de Rabobank Open Indoor Tennis kampioenschappen van start. Rabobank Rijn en Veenstromen zijn dit jaar voor de eerste keer trotse hoofdsponsor en met Meeuwsen Ten Hoopen als nieuwe subsponsor.
Door 290 inschrijvingen te accepteren, waren de 5 banen in de tennishal de hele week continu bezet. "Ondanks de vele partijen is het toernooi heel erg goed verlopen", aldus toernooileider Adriaan Panman. "Het toernooi kent een grote groep trouwe deelnemers die niet alleen uit de regio komen, maar ook uit Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Alphen a/d Rijn, Baambrugge, Maarssen, Nieuwveen, Ter Aar, Uithoorn etc. waar we erg blij mee zijn. Velen zien ons toernooi als een goede competitievoorbereiding." Naast de vele spannende tennispartijen maakte ook iedereen kans op prijzen tijdens de loterij op de feestavond. Sponsors die het toernooi o.a. mogelijk hebben gemaakt zijn Intersport Duo, El Fuego, Vrumona, ambachtsbakker de Kruyf, bloemenatelier Kristel, groenteman Versteeg, Douwe Egberts en workshops Pimpel Paars.

Paul Baans winnaar Heren enkel 3
In de finale van het enkelspel moest Paul Baans het opnemen tegen het 17-jarige talent Vincent van den Honert. Dit jaar was de Heren Enkel 3 goed gevuld met 12 inschrijvingen op het hoogste niveau. De beide spelers hadden zich in 3 wedstrijden naar de finale geknokt. Het beloofde een spannende partij te worden. Paul Baans wist zijn favorietenrol als 1e geplaatste speler helemaal waar te maken. Hij won de finale na 1,5 uur spelen met 6-2 6-3.

De finale in de Dames Enkel 3 ging tussen de 1e geplaatste Nadia Adnani en de als 2e geplaatste Angelique Karsten. Angelique won in de halve finale al van Myriam Adnani, de zus van Nadia. Na een spannende 3-setter won Nadia knap de wedstrijd met 1-6 6-3 6-2.

Niet alleen door te tennissen kon men in de prijzen vallen. Op de finaledag werd de hoofdprijs van de loterij verloot onder alle aanwezige deelnemers. Wim Hoogendoorn was de gelukkige winnaar van 1 week accommodatie.

 

Alle uitslagen
Dames enkel 3
1e Nadia Adnani
2e Angelique Karsten

Dames enkel 4
1e Nicole Pengel
2e Iris Verweij

Dames enkel 6 17+
1e Robina Smits
2e Ellen Dalhuisen

Dames enkel 8 25+
1e Laura van Zuilen
2e Marja Groenewoud

Heren enkel 3
1e Paul Baans
2e Vincent van den Honert

Heren enkel 5
1e Valentijn Kok
2e Michel van Dijkman

Heren enkel 6 17+
1e Benno Brouwer
2e Egon Amrein

Heren enkel 7 25+
1e Dave Kok
2e Wim Hoogendoorn

Dames dubbel 5
1e Elena Caspers & Nicole M. Pengel
2e Tomoko Kudo & Yoko Tsubouchi

Dames dubbel 6 17+
1e Dana Millenaar-Ivanovska & Robina Smits
2e Marianne Negerman & Agneta Zwang

Dames dubbel 7 25 +
1e L Millenaar & Mariska van der Ploeg
2e Mijanou Ferrier & Petra Vermeulen

Dames dubbel 8 25+
1e N van Amerongen & Chantal Lek
2e Jos Noorman & M Warmerdam

Heren dubbel 3
1e Robin Ekholm & Jeroen Wichers
2e Steven Ammerlaan & Thom Schappert

Heren dubbel 5
1e Michael Hengeveld & Patrick Hengeveld
2e Henk J Otten & Ramond Werner

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tennishal de Ronde Venen sluit Rabobank Open Indoor 2011 succesvol af.

De wedstrijdcommissie van Tennishal De Ronde Venen organiseerde voor de 12de keer op rij het sportieve en gezellige Indoortoernooi. Op zaterdag 2 en zondag 3 april werden de halve finales en finales van de Rabobank Open Indoor Tennis kampioenschappen 2011 in Tennishal De Ronde Venen gespeeld, waar uiteindelijk de winnaars … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: