Beursvloer workshop biedt maatschappelijke organisaties kansen


Geplaatst op: 6 april 2011

De beursvloer van 19 mei komt gestaag dichterbij. Bedrijven en maatschappelijke organisaties gaan daar diensten met elkaar uitwisselen, een ruil zonder geld, waar ze allebei voordeel van hebben. Maatschappelijke instellingen kunnen op deze manier onder andere gebruik maken van kennis, kunde en faciliteiten van ondernemers, hun netwerk en contacten met bedrijven uitbreiden, en in contact komen met mogelijke nieuwe vrijwilligers.

Maar wat kan een maatschappelijke organisatie bieden aan het bedrijfsleven? En hoe kan een maatschappelijke organisatie zich het beste aan bedrijven presenteren op de beursvloer? Hoe kunnen ze hun wensen helder krijgen en duidelijk maken? Wat kun je als maatschappelijke organisatie allemaal vragen aan het bedrijfsleven?

Antwoorden op die vragen maken of breken het succes op de beursvloer, de mate waarin bedrijven en maatschappelijke organisaties overeenkomsten kunnen sluiten, waarvan ze allebei een goed en blij gevoel kunnen krijgen. De organisatie van de beursvloer helpt bij het vinden van die antwoorden. Voor de maatschappelijke instellingen is er op 19 april een workshop om met elkaar onder begeleiding te leren hoe ze op de beursvloer succes kunnen hebben. En om interactief ideeën op te doen. De workshop wordt gehouden bij de Rabobank in Mijdrecht, Bozenhoven 93, aanvang 19:30 uur. Belangstellende maatschappelijke organisaties kunnen zich opgeven via een e-mail naar info@beursvloer-derondevenen.nl  
Het aantal deelnemers is beperkt, vol is vol.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beursvloer workshop biedt maatschappelijke organisaties kansen

De beursvloer van 19 mei komt gestaag dichterbij. Bedrijven en maatschappelijke organisaties gaan daar diensten met elkaar uitwisselen, een ruil zonder geld, waar ze allebei voordeel van hebben. Maatschappelijke instellingen kunnen op deze manier onder andere gebruik maken van kennis, kunde en faciliteiten van ondernemers, hun netwerk en contacten met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: