Voorbereidingen 37e Wilnisse Rommelmarkt van start


Geplaatst op: 6 april 2011

Zaterdag 7 mei a.s. vanaf 09:30 uur is er in Wilnis -Dorp weer de jaarlijks terugkerende Wilnisse rommelmarkt. De voorbereidingen van deze rommelmarkt zijn in volle gang. Vanaf dinsdag 15 maart staan de Jeugdvereniging Op Weg van de Hervormde Gemeente Wilnis weer iedere dinsdag klaar om overbodige, maar wel bruikbare spullen, op te halen.

Het doel
De opbrengst van de Rommelmarkt gaat naar "Hulp aan gezinnen in de krottenwijken van Nairobi". Dit is een ontwikkelingsproject van TEAR in de krottenwijk Mathare Valley in Nairobi. Het project heet "Umoja = Samen één". Dit is in samenwerking met de Redeemed Gospel Church in Mathare Valley in Nairobi.

Het accent van het werk van TEAR ligt op structurele projecten. Deze structurele projecten leren mensen om voor zichzelf te zorgen. Dit doet TEAR via projecten die zich richten op hiv/aids, gezondheidszorg, water, onderwijs, kleinschalige bedrijvigheid en voedselzekerheid.

De Keniase hoofdstad Nairobi telt 2,8 miljoen inwoners, waarvan 60% (1.6 miljoen mensen) in krottenwijken wonen. Ruim 700.000 hiervan wonen in de slums van Mathare Valley.

Met de opbrengst van de 37e Wilnisse Rommelmarkt hoopt de Jeugdvereniging Op Weg zoveel mogelijk mensen een kans te bieden om voor zichzelf te kunnen zorgen.

Spullen
Een rommelmarkt zonder de bekende "rommel" is niet mogelijk. U kunt uw overbodige, maar nog wel bruikbare, spullen opgeven via tel. 06-12 87 18 18 (tussen 18:00-20:00) of via de website van de organisatie, www.rommelmarktwilnis.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorbereidingen 37e Wilnisse Rommelmarkt van start

Zaterdag 7 mei a.s. vanaf 09:30 uur is er in Wilnis -Dorp weer de jaarlijks terugkerende Wilnisse rommelmarkt. De voorbereidingen van deze rommelmarkt zijn in volle gang. Vanaf dinsdag 15 maart staan de Jeugdvereniging Op Weg van de Hervormde Gemeente Wilnis weer iedere dinsdag klaar om overbodige, maar wel bruikbare … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: