De Baat (2e)

Goed bezochte opening “Dier gevangen in Kunst”


Geplaatst op: 6 april 2011

Afgelopen zondag opende bij Galerie Fort aan de Drecht de expositie "Dier gevangen in Kunst". Een expositie die jong en oud zeker zal aanspreken en dat was ook te zien aan de samenstelling van het toegestroomde publiek. Het heerlijke zonnetje buiten en de lenteachtige kunstwerken binnen zorgde voor een gezellige en vooral vrolijke sfeer. Vooral de keramiek beelden van Maps Färber trokken veel bekijks en vooral veel glimlachende gezichten. Koeien, stieren, kippen, eenden, gorilla's allemaal verwerkt in schitterende kunstwerken waar velen wel bij stil moesten blijven staan.

De expositie "Dier gevangen in Kunst" is te zien tot en met 15 mei 2011 op donderdag en vrijdag 14.00-17.00 uur en op zaterdag en zondag 12.00-17.00 uur.
Werk van Maps Färber, Jan Jaap Stigter, Erlinde Ufkes Stephanus, Peter van Loenhout en Mira Roodenburg. Het adres: Grevelingen 50 in Uithoorn.

Een impressie is te zien op www.galeriefortaandedrecht.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goed bezochte opening “Dier gevangen in Kunst”

Afgelopen zondag opende bij Galerie Fort aan de Drecht de expositie "Dier gevangen in Kunst". Een expositie die jong en oud zeker zal aanspreken en dat was ook te zien aan de samenstelling van het toegestroomde publiek. Het heerlijke zonnetje buiten en de lenteachtige kunstwerken binnen zorgde voor een gezellige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: