001 -Family

Man volgt vrouw door Vinkeveen


Geplaatst op: 6 april 2011

Vinkeveen - De politie wil graag in kontakt komen met een hardloper. Deze kan misschien iets meer vertellen over de man, die een vrouw hinderlijk volgde in de wijk Zuiderwaard.

De vrouw liep donderdag 31 maart omstreeks 21.25 uur vanaf het winkelcentrum aan de Plevierenlaan richting haar woning en zag, dat een tot nu toe onbekende man, haar achterna liep. Toen de vrouw over de Kievitslaan liep en de man haar nog steeds achtervolgde, werd zij ingehaald door een hardloper.

De politie wil graag in kontakt komen met deze hardloper, die een opvallend geel hesje droeg. Het signalement van de persoon, die de vrouw achterna liep, luidt: een man met een blanke huidskleur, tussen de 30 en 40 jaar oud, ongeveer 1.75 lang met een breed postuur. Hij droeg een donkere half lange jas, donkerkleurige trui, donkere spijkerbroek en werkschoenen.

De hardloper, maar ook andere mensen die mogelijk informatie hebben over dit incident, kunnen kontakt opnemen met de politie in Mijdrecht via het telefoonnummer 0900-8844. 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man volgt vrouw door Vinkeveen

Vinkeveen - De politie wil graag in kontakt komen met een hardloper. Deze kan misschien iets meer vertellen over de man, die een vrouw hinderlijk volgde in de wijk Zuiderwaard. De vrouw liep donderdag 31 maart omstreeks 21.25 uur vanaf het winkelcentrum aan de Plevierenlaan richting haar woning en zag, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: