Trekvogel2 wint schoolvoetbal groepen 5/6

Geplaatst op: 5 april 2011

Op woensdag 30 maart vond op de Argon velden het traditionele schoolvoetbaltoernooi voor de jongens groepen 4 en 5 plaats.

Bijna 40 teams streden om de uiteindelijke finale plaatsen.

Na vele spannende wedstrijden en finales is het toernooi gewonnen door de jongens van Trekvogel2. De spannende finale tegen Beatrix2 werd met 2 - 0 door Trekvogel2gewonnen.

De einduitslag van het toernooi was dan ook op de eerste plaats Trekvogel2, tweede werd Beatrix2, derde Hoeksteen2 en op een verdienstelijke vierde plaats eindigde Driehuis2.

Trekvogel2 gaat door naar de volgende ronde om de scholen in de Ronde Venen te vertegenwoordigen.

Op woensdag 30 maart vond op de Argon velden het traditionele schoolvoetbaltoernooi voor de jongens groepen 4 en 5 plaats. Bijna 40 teams streden om de uiteindelijke finale plaatsen. Na vele spannende wedstrijden en finales is het toernooi gewonnen door de jongens van Trekvogel2. De spannende finale tegen Beatrix2 werd … Lees meer »