Atalante H1 wint in leuke wedstrijd van Vanetie Casting

Geplaatst op: 5 april 2011

Donderdagavond 31 maart speelde de door A-Side Media gesponsorde Heren van Atalante een inhaalwedstrijd tegen Vanetie Casting uit Amsterdam.

De Atalante mannen begonnen de wedstrijd zeer rommelig, ze hadden geen antwoord op het goede en snelle spel van de mannen uit de hoofdstad. Bij een achterstand van 7-13 kwam Sven Pothuizen in het veld voor Leonard de Jong, helaas veranderde er te weinig en kwamen de Vinkeveners op een achterstand van 0-1 (setstand: 19-25) In de 2e set waren de A-side mannen een stuk gretiger en op zoek naar de setwinst. De Amsterdammers lieten het er deze set niet bij zitten en gaven goede tegenstand. Na lange rally's winsten de mannen van Atalante toch de spannende set te pakken met een setstand van 27-25.

Het goede spel bracht de Vinkeveners in de 'winning mood' waardoor leuke en snelle aanvallen ontstonden. De mannen van Vanetie Casting kwamen goed mee maar konden geen voorsprong nemen. Deze set ging dan ook naar Atalante Heren 1 met 25-21. De 4e set was een exacte kopie van de 3e, alles ging bij de A-side mannen net ff wat beter dan bij de Amsterdammers. Na een grote voorsprong van 21-15 wisten de mannen van Vanetie Casting goed terug te komen naar 21-21. Maar wederom waren de Vinkeveners te sterk en wonnen deze set dan ook met 25-21.

Eindstand 3-1 en weer 4 punten voor de mannen uit Vinkeveen, zo houden ze momenteel op een gedeelde 3e plek, een mooie aansluiting met de top 2 in de Promotieklasse. Zaterdag 2 april staat om 17:00 uur een wedstrijd op het programma tegen hekkensluiter Gemini H3 uit Hilversum. Op Vrijdag 8 april speelt Atalante Heren 1 de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Spaarnestad H3 om 21:00 uur in Sporthal de Boei in Vinkeveen. Tot dan!

Donderdagavond 31 maart speelde de door A-Side Media gesponsorde Heren van Atalante een inhaalwedstrijd tegen Vanetie Casting uit Amsterdam. De Atalante mannen begonnen de wedstrijd zeer rommelig, ze hadden geen antwoord op het goede en snelle spel van de mannen uit de hoofdstad. Bij een achterstand van 7-13 kwam Sven … Lees meer »