001 - Escaperoom aglemeen

Atalante D2 op 1 april KAMPIOEN!


Geplaatst op: 5 april 2011

Vrijdag 1 april speelden de dames gesponsord door Haaxman Lichtreclame tegen de nummer 8 SAS D2 uit Uithoorn. Op ieder ander moment zou het een gewone wedstrijd zijn en ook niet al te moeilijk, maar liefst 14 keer werd dit seizoen met 4-0 gewonnen en vaak in de meest creatieve samenstellingen met verschillende wisselspelers. Maar deze avond was anders. Bij een volle winst zou het team kampioen kunnen worden. Jet Feddema, Joke Ruizendaal, Annemarieke Wijnnds, Natalie van Scheppingen, Marjan Blenk, Inge Bakker, Annemarie Bakker, Denise van der Laan en coach Tineke Vellekoop waren van de partij.

De eerste set begon rommelig en rammelig. Er werd voorzichtig en bedeesd gespeeld en de set werd niet lekker ferm beet gepakt met mooie passes, verdeling en pittige aanvallen. Met een schamel 18-25 werd de eerste set gepakt. Set twee ging beter. Het lekkere spel dat het team graag wilde laten zien aan het publiek dat in verrassend leuke getale was komen kijken bleef weliswaar uit, maar de cijfers waren goed, met 20-25 werd de tweede set ook gepakt.

In set drie was de hobbel eindelijk genomen en begon de machine te draaien. Vrij makkelijk poeierden de aanvallers alles hard en netjes binnen de lijnen, Uithoorn had een flink nakijken: 25-10. Ook de laatste set was niet al te moeilijk en toen het laatste punt viel (25-16) was het juichen: KAMPIOEN!! Hèhè... Na twee seizoen eindelijk weer terug naar de eerste klasse! En hopen maar, en reken maar, dat we daar weer heerlijk op onze falie gaan krijgen in pittige werkwedstrijden, dat toch veel liever dan zo veel 4-0 uitslagen. En we hopen natuurlijk dat de sympathieke top 4 teams ons snel volgt, want er zitten wel grote verschillen in de poule.

De champagne van onze maten van Roda werd ontkurkt en de vloer van de Boei werd er flink plakkerig van en Natalie die ‘het bodempje' in een keer leeg dronk werd er nog vrolijker van. Later nog meer borrels op het kampioenschap geheven, aangevuld met een lekkere combi van bittergarnituur, patat, wat appels en heel veel paaseitjes. En dat waren er wel zoveel dat de andere teams er ook van konden mee genieten. In deze vrolijke status werd Debbie down-under even (wakker) gebeld, om samen nog eens te juichen omdat we samen kampioen waren geworden.

Wij danken graag onze trainerspoule: Loeps, Nens, Daniëlle, Suzan, Ca3en Irma. Voor jullie nog even anderhalf uur door na je eigen training, voor ons een top oplossing, dank voor het opnemen van deze taak. Verder zijn we dit seizoen met een speciale constructie in zee gegaan. Zeven basismeiden met als trouwe back-up de dames Bakker, die een jaarcontract hadden getekend met jong D3. De helft van de wedstrijden invallen bij D2 ging lekker totdat Debbie half februari een lange blije vakantie ging maken en Tineke blij zwanger werd. Toen bleef enkel nog 'n smalle basis van 5 over. Gelukkig vinden veel dames het tof om in te vallen, dank aan deze 10 meiden: Annike, Daniëlle, Ingeborg, Mariska, Xuee, Wilma, Tanja, Denise, Malou en Nicolle. Maar ook dank aan andere spelers die een enkele keer ergens anders aanvulden. Bedankt! En ik zeg nog een keer: hèhè eindelijk terug...

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante D2 op 1 april KAMPIOEN!

Vrijdag 1 april speelden de dames gesponsord door Haaxman Lichtreclame tegen de nummer 8 SAS D2 uit Uithoorn. Op ieder ander moment zou het een gewone wedstrijd zijn en ook niet al te moeilijk, maar liefst 14 keer werd dit seizoen met 4-0 gewonnen en vaak in de meest creatieve … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: