HVM overtuigend tegen Hisalis

Geplaatst op: 5 april 2011

Afgelopen zaterdag ochtend moest koploper HVM J11D2 aantreden in de belangrijke topper tegen no. 2 Hisalis. Zoals vaker in deze competitie leek de tegenstander groter, sterke en iets ouder maar desondanks ging HVM direct in de aanval en zette Hisalis onder druk. Op het stroeve zanderige 2e veld van HVM rolt de bal niet snel en dus was de opdracht om simpel en effectief te hockeyen en niet veel te lopen met bal. Al snel kreeg Mijdrecht een aantal corners toegekend van de uitstekende scheidrechters. Eén van die corners werd door Max van der Meulen van dichtbij ingetikt, 1-0. Hisalis probeerde daarop terug te komen via snelle uitbraken door het midden. Daar stond echter HVM's centrale duo Luke Mulder en Ivo Adema solide te verdedigen waardoor keeper Rick Velle helaas weinig te doen had. Kort voor rust slalomde Hugo Moorthaemer handig de cirkel in en tekende voor de 2-0. Na rust gaf Hisalis nog wel even gas maar toen Thijs Gasse de 3-0 maakte waren we gebroken. Jochem vd Barg en Floris Berkelder zorgden voor een eindstand van 5-0. Met nog 2 wedstrijden te gaan en 2 punten voorsprong op Qui Vive heeft HVM een uitstekende uitgangspunt om het kampioenschap binnen te slepen. Op de foto staand vlnr Luke Mulder, Bart Vroegop, Floris Berkelder, Jochem vd Barg, Rick Velle, Ivo Adema, Tobias Smit, Arthur Prins, Max vd Meulen, Floris Whitton. En zittend vlnr Thijs Gasse, Hugo Moorthaemer en Merlijn Whitton.

Afgelopen zaterdag ochtend moest koploper HVM J11D2 aantreden in de belangrijke topper tegen no. 2 Hisalis. Zoals vaker in deze competitie leek de tegenstander groter, sterke en iets ouder maar desondanks ging HVM direct in de aanval en zette Hisalis onder druk. Op het stroeve zanderige 2e veld van HVM … Lees meer »