ADOS weer te sterk voor Atlantis 2

Geplaatst op: 4 april 2011

Afgelopen zaterdag 2 april speelde Atlantis 2, gesponsord door de Rabobank, haar eerste wedstrijd van het tweede veldseizoen. De tegenstander was het bekende en ervaren ADOS 3 uit Hoorn. Dit seizoen werd er al drie keer eerder tegen ADOS gespeeld en alle drie de wedstrijden werden verloren. Ook tijdens deze vierde ontmoeting in Hoorn kon Atlantis de punten niet mee naar Mijdrecht nemen. Na 70 minuten spelen stond er een stand van 15 - 9 op het scorebord.

Atlantis begon niet in de gebruikelijke opstelling; Alex van Senten en Lisanne van Doornik versterkte het eerste team van Atlantis. Zij werden goed vervangen door de junioren Jeroen Korver en Cynthia Sassen. ADOS was de ploeg die scherper begon en zo op een 2-0 voorsprong kwam. Atlantis moest even inkomen en naar de juiste kansen zoeken. Beide ploegen gingen gelijk op. Maar ADOS maakte wel de kansen af en zo werd er gerust met een stand van
8 - 4 voor de ploeg uit Hoorn.

In de rust volgde een peptalk van coach Petra Taal. Atlantis moest feller worden om goed tegenstand te bieden tegen ADOS. Dit werd in de tweede helft goed uitgevoerd. Er werden betere aanvallen opgezet en veel ballen onderschept in de verdediging. Sandra Pronk kwam in het veld voor de moegestreden Cynthia Sassen. Ondanks dat Atlantis in de tweede helft beter speelde, hield ADOS steeds de voorsprong van 4 doelpunten. Atlantis gaf niet op en bleef ervoor knokken. Kim Stolk en Robin van 't Schip kwamen nog in het veld voor Melissa van der Stap en Peter van der Wel. Ondanks dat Atlantis in de tweede helft beter tegenstand bood wisten zij uiteindelijk niet dichterbij te komen. De wedstrijd werd verloren met 15 - 9.

Volgende week zaterdag 9 april speelt de Rabobank ploeg thuis tegen ZKV 4. Dit is ook weer een lastige tegenstander met veel ervaring. Kom allemaal Atlantis 2 aanmoedigen om 14.00 uur aan de Hoofdweg en help het team zo naar de overwinning.

Afgelopen zaterdag 2 april speelde Atlantis 2, gesponsord door de Rabobank, haar eerste wedstrijd van het tweede veldseizoen. De tegenstander was het bekende en ervaren ADOS 3 uit Hoorn. Dit seizoen werd er al drie keer eerder tegen ADOS gespeeld en alle drie de wedstrijden werden verloren. Ook tijdens deze … Lees meer »