Vuurwerk bij Argon – Quick’20 alleen voor de wedstrijd

Geplaatst op: 4 april 2011

Een spetterende presentatie van de nieuwe hoofdsponsoren van Argon heeft de hoofdmacht geen vervolg weten te geven in de wedstrijd. Bolton, Event Station en Rabobank zijn de nieuwe partners van Argon en werden voor de wedstrijd met de daarbij horende aandacht gepresenteerd. Het team bleek echter niet geïnspireerd door de nieuwe sponsoren en zonder enig teken van inzet werd Argon kansloos aan de kant gezet door de bezoekers: 1-4.

Argon begon nog redelijk aan de wedstrijd tegen de laagvlieger uit Oldenzaal. Na een kwartier kreeg Patrick Lokken namens Argon een goede mogelijkheid om de score te openen toen Joshua Patrick goed doorzette aan de linkerkant en de bal panklaar op het hoofd van de spits legde. De spits faalde echter voor het open doel en kopte de bal over het doel van sluitpost Maikel Kampjes.

Na een klein half uur opende Quick'20 de score toen aanvoerder en uitblinker Tim Engbers na een onnodige overtreding van Aziz Ouaourist op een gevaarlijke plek mocht aanleggen voor een vrije trap. Met een droge knal wist hij doelman Maxime Singels te verschalken: 0-1.

Vlak na de treffer wist de goed leidende scheidsrechter D'Onorio de aandacht op zich te vestigen toen hij na een onschuldig duel in het strafschopgebied van Argon naar de penaltystip wees. Na enig aandringen van de Argonauten en overleg met de assistent scheidsrechter besloot de leidsman moedig zijn besluit terug te draaien en te hervatten met een doeltrap voor Argon.

Na 35 minuten spelen werd het zeer ongeïnspireerd ogende Argon op grotere achterstand gezet toen een corner door de defensie niet weggewerkt werd en verdediger Van Zetten het beslissende zetje gaf: 0-2.

Direct na de rust hield Maxime Singels Argon nog enigszins op de been toen het hele Argon elftal een Quick aanvaller de vrije doortocht tot het doel te verleende maar de doelman goed ingreep en een derde treffer voorkwam. In de 55ste minuut werd de zwak acterende thuisploeg alsnog op een grotere achterstand gezet toen Tuan Truong Minh snelheid tekort kwam om een voorzet te voorkomen. Voor het doel van Singels liep Engbers goed in en wist de derde treffer te noteren: 0-3.

Een kwartier voor het einde van de wedstrijd werd de blamage nog groter voor Argon toen weer Engbers vanaf de linkerkant van het veld door mocht lopen naar Singels en alleen voor de keeper niet faalde: 0-4. De grote voorsprong voor de bezoekers, die nog vechten tegen degradatie, kon gezien het grote verschil in inzet niet onverdiend genoemd worden.

Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd maakte Kevin van Essen nog een doelpunt voor Argon door vanaf grote afstand met een hard schot Quick doelman Kampjes te verschalken: 1-4. Een eretreffer kon het gezien het spelbeeld niet eens genoemd worden.
Het is te hopen dat er in de resterende wedstrijden door Argon meer inzet getoond wordt zodat het seizoen waardig afgesloten kan worden.

Een spetterende presentatie van de nieuwe hoofdsponsoren van Argon heeft de hoofdmacht geen vervolg weten te geven in de wedstrijd. Bolton, Event Station en Rabobank zijn de nieuwe partners van Argon en werden voor de wedstrijd met de daarbij horende aandacht gepresenteerd. Het team bleek echter niet geïnspireerd door de … Lees meer »