Veel belangstelling voor Lenterit 2011


Geplaatst op: 4 april 2011

De achtste Lenterit, die zondag 3 april jl. plaatsvond, is opnieuw een succesvol evenement geworden. Circa 150 deelnemers, verdeeld over 49 equipes, verschenen aan de start van deze recreatieve autopuzzeltocht voor het hele gezin. Na afloop van de rit konden er niet alleen mooie prijzen voor de winnaars worden uitgereikt, maar ook de Stichting Gehandicaptenplatform De Ronde Venen was een winnaar.

De deelnemers kregen hun aanwijzingen in de vorm van een ‘stripverhaal' met bolletjes en pijltjes. Wie dat goed volbracht kreeg een prachtige route van ca. 100 km via o.a. Vinkeveen, Woerdense Verlaat, Harmelen en Kockengen voorgeschoteld met de finish op het Burgemeester Haitsmaplein. De teams met de minste strafpunten (de puzzelrit volledig juist verreden, goede tijdrit en een perfect uitgevoerde behendigheidstest) mochten zich winnaar noemen en voor hen waren door sponsors fraaie prijzen beschikbaar gesteld.
De eerste prijs ging naar het team Arie Kranenburg, met 27 strafpunten. De eerste prijs is een weekend elektrisch rijden in een spectaculaire TESLA sportauto. Bovendien werd de wisseltrofee toegekend. De tweede prijs was voor het team Wim en Harm Bos met 31 strafpunten. Team Offerman (32 strafpunten) won de derde prijs. De tweede en derde prijs is een TYRENET "winter trial" op het circuit in Lelystad.

Concours d'Elegance
De deelnemers met een klassieke auto dongen mee in een ‘Concours d'Elegance' waar de prijzen werden toegekend aan de kleinste en aan de grootste deelnemende klassieker. De kleinste deelnemer was een Fiat 500 (met picknick mand) van het team Terenze van Leeuwen en Linda Moen. De grootste klassieker was een Cadillac Sedan de Ville (1962) van het team Theo van Kouwen. Deze prijswinnaars ontvingen elk een Rendez-Vous diner cheque.

Cheque
Na afloop van de Lenterit maakte Henny van Nieuwkerk van de organiserende Lionsclub Mijdrecht-Wilnis bekend dat de Stichting Gehandicaptenplatform De Ronde Venen de positieve opbrengst van euro 2.500 in ontvangst mag nemen. Symbolisch werd een cheque overhandigd aan de heer Hans Niehe die een uitleg gaf over het werk van deze Stichting. De donatie komt o.a. ten goede aan familie dagen voor gehandicapten, zoals de druk bezochte zwemdag die onlangs plaats vond in het Veenweidebad.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veel belangstelling voor Lenterit 2011

De achtste Lenterit, die zondag 3 april jl. plaatsvond, is opnieuw een succesvol evenement geworden. Circa 150 deelnemers, verdeeld over 49 equipes, verschenen aan de start van deze recreatieve autopuzzeltocht voor het hele gezin. Na afloop van de rit konden er niet alleen mooie prijzen voor de winnaars worden uitgereikt, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: