Verzamelwoede slaat weer toe in Baambrugge


Geplaatst op: 4 april 2011

Baambrugge - Op vrijdag en zaterdag 6 en 7 mei organiseert het Restauratiefonds Dorpskerk Baambrugge een boeken- en plantenmarkt in en rond de Dorpskerk te Baambrugge. Maar voor zo'n markt zijn boeken nodig. Daarom slaat de komende weken de verzamelwoede van oude boeken maar ook oude platen of cd's weer toe in Baambrugge. Die woede uit zich in het inleveren van de vele boeken op een drietal zaterdagen voor de markt. Dat inleveren is de basis voor een succesvolle markt. Daarom maakt de organisatie van de markt bekend dat zaterdag 9 april de eerste inleverdag is voor boeken die u wilt afstaan aan het Restauratiefonds. Het adres van inlevering is: Binnenweg 6 te Baambrugge tussen 10.00 uur en 12.00 uur.
Ook is het mogelijk op zaterdag 16 en 23 april boeken in te leveren. Komt u enkel a.u.b. op de genoemde dagen en tijdstippen dan zijn de vrijwilligers aanwezig om direct uw boeken in ontvangst te nemen en te sorteren. De tip van het Baambrugse Restauratiefonds Dorpskerk is dan ook: "kijk komende week eens op uw zolder, u komt er beslist boeken of platen tegen die de mensen van de boekenmarkt goed kunnen gebruiken. Met uw inbreng kan de boeken- en plantenmarkt van het "Restauratiefonds Dorpskerk Baambrugge" op 6 en 7 mei zeker een succes worden. Tijdens de inlevertijdstippen is de route naar Binnenweg 6 met zwart/wit/rode borden aangegeven vanaf de Baambrugse Dorpskerk.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verzamelwoede slaat weer toe in Baambrugge

Baambrugge - Op vrijdag en zaterdag 6 en 7 mei organiseert het Restauratiefonds Dorpskerk Baambrugge een boeken- en plantenmarkt in en rond de Dorpskerk te Baambrugge. Maar voor zo'n markt zijn boeken nodig. Daarom slaat de komende weken de verzamelwoede van oude boeken maar ook oude platen of cd's weer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: