Nieuwe hoofdsponsors Argon bekend


Geplaatst op: 4 april 2011

Event Station, Bolton en Rabobank zijn de nieuwe hoofdsponsors van voetbalclub Argon uit Mijdrecht. Het trio neemt gezamenlijk de plaats in van bouwbedrijf Midreth, dat 22 jaar hoofdsponsor was van Argon.

Event Station is de sponsornaam die vanaf heden op de borst van Argon prijkt. Dit Mijdrechtse bedrijf, dat gespecialiseerd is in tastbare communicatie, steekt samen met ontwikkelaar en bouwer Bolton uit Woerden en Rabobank Rijn en Veenstromen de hand uit om Argon weer vlot te trekken.

Er zou een crisis zijn in de evenementen branche, de bouwwereld ligt bijna plat en financiële instellingen liggen onder vuur. Dat is volgens de drie sponsoren de teneur in hun branches. Reden temeer voor deze bedrijven om juist nu op te staan. Het drietal wil met het hoofdsponsorschap laten zien dat zij gezond zijn en willen investeren in de toekomst.

Algemeen directeur Ruud van Vliet van Rabobank Rijn en Veenstromen is blij met het driemanschap. "Rabobank staat midden in de lokale samenleving en ondersteunt al geruime tijd de breedtesport van SV Argon. Event Station en Bolton zijn ook lokaal betrokken ondernemers. Met elkaar willen we de continuïteit van de club borgen. Dat komt ook de lokale gemeenschap weer ten goede."

Voor John den Hollander, directeur van Event Station, is zijn support aan Argon een logische beslissing. "Event Station kenmerkt zich net als Argon door een enorme veerkracht en doeltreffendheid. Net als Argon draaien wij al jaren mee in de hoogste regionen, ieder op ons eigen speelveld. Wij zijn bijzonder trots om juist nu hoofdsponsor van deze club te mogen zijn. En mede dankzij de prominente positie van ons logo op de shirts, geflankeerd door Bolton en Rabobank laten we zien dat je samen sterk staat." Directeur Arjan Ton van Bolton sluit zich hierbij aan. "Bolton ontwikkelt projecten waarin mensen zich prettig voelen en die bijdragen aan een beter leefmilieu. Een sportclub als Argon heeft ook een belangrijke sociale functie. Dat vinden we belangrijk om te behouden. Met deze sponsoring kunnen we daarom laten zien waar Bolton voor staat en samen iets goeds opbouwen."

Daarnaast is het trio zich bewust van hun maatschappelijke betrokkenheid en willen met hun inbreng ook laten zien dat het om meer dan voetbal alleen gaat. Daar wordt de komende tijd een plan voor ontwikkeld.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe hoofdsponsors Argon bekend

Event Station, Bolton en Rabobank zijn de nieuwe hoofdsponsors van voetbalclub Argon uit Mijdrecht. Het trio neemt gezamenlijk de plaats in van bouwbedrijf Midreth, dat 22 jaar hoofdsponsor was van Argon. Event Station is de sponsornaam die vanaf heden op de borst van Argon prijkt. Dit Mijdrechtse bedrijf, dat gespecialiseerd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: