Resultaten verkeerscontrole Wilnis bekend


Geplaatst op: 4 april 2011

WILNIS - Het wijkteam De Ronde Venen hield donderdag 31 maart tussen 14.30 en 22.30 uur een multidisciplinaire verkeerscontrole.

Zij kregen ondersteuning van opsporingsambtenaren van het KLPD, verkeerspolitie Utrecht, Vreemdelingenpolitie, Marechaussee en de Douane. Het ANPR-voertuig stond strategisch opgesteld en scande ruim 7000 kentekens en leverde 40 hits op.

Er werden 314 blaastesten op straat afgenomen en uiteindelijk werd tegen twee bestuurders proces-verbaal opgemaakt. 78 Bestuurders kregen een bekeuring voor onder meer het niet dragen van de gordel, het niet handenvrij bellen, het niet kunnen tonen van rij- of kentekenbewijs en diverse rijtechnische gebreken.

Er werd een motorvoertuig uit het verkeer gehaald voor nader technisch onderzoek. Er werd 1 gestolen bromfiets inbeslag genomen. Van diverse bestuurders werd voor 1671 euro aan openstaande boetes geïnd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Resultaten verkeerscontrole Wilnis bekend

WILNIS - Het wijkteam De Ronde Venen hield donderdag 31 maart tussen 14.30 en 22.30 uur een multidisciplinaire verkeerscontrole.Zij kregen ondersteuning van opsporingsambtenaren van het KLPD, verkeerspolitie Utrecht, Vreemdelingenpolitie, Marechaussee en de Douane. Het ANPR-voertuig stond strategisch opgesteld en scande ruim 7000 kentekens en leverde 40 hits op.Er werden 314 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: