De Baat (2e)

Prijswinnaar kraslotenactie Bloemenbureau Holland


Geplaatst op: 4 april 2011

Zaterdag, 26 maart 2011, gaf de Internationale artieste, Ilse de Lange, een thuisconcert in het Gelredome te Arnhem. Bloemenbureau Holland had rondom dit concert, door middel van een speciale actie bij deelnemende bloemenwinkels, een krasloterij georganiseerd.
Als klant van Bloemsierkunst Peter te Vinkeveen, waar Meggy Swartsenburg bij de aankoop van een boeket een kraslot had ontvangen. Hierdoor werd zij een van de winnaars van deze Ilse de Lange actie. Meggy (2e van links), mocht als VIP bij het concert in het Gelredome aanwezig zijn.
Na afloop werd er, speciaal voor de winnaars van de kraslotenprijs, een privéconcert gegeven. De kraslotenactie liep onder andere bij Bloemsierkunst Peter in Vinkeveen . Meggy kijkt terug op een zeer geslaagde avond, hiervoor bedankte zij Bloemsierkunst Peter met een heerlijke taart.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prijswinnaar kraslotenactie Bloemenbureau Holland

Zaterdag, 26 maart 2011, gaf de Internationale artieste, Ilse de Lange, een thuisconcert in het Gelredome te Arnhem. Bloemenbureau Holland had rondom dit concert, door middel van een speciale actie bij deelnemende bloemenwinkels, een krasloterij georganiseerd. Als klant van Bloemsierkunst Peter te Vinkeveen, waar Meggy Swartsenburg bij de aankoop van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: