001 - De Baat

Amnesty: Brieven Schrijven


Geplaatst op: 31 maart 2011

In de maand april 2011 schrijven we naar de autoriteiten van Algerije, Filippijnen en Israël
Het betreft de volgende gevallen:

-De Algerijn Malik Medjnoun valselijk beschuldigd van moord werd in 1999 gevangen genomen, vreselijk gemarteld zodat hij niet meer kon staan. Hij ligt nu in een ziekenhuis. De moord is nooit onderzocht.
. De Filipijnse Activist James Balao, werd in 2008 vlakbij zijn huis door gewapende mannen in uniform hardhandig in een wit busje geduwd en is sindsdien spoorloos. Hij is mede-oprichter van een organisatie die opkomt voor de rechten van de inheemse bevolking.
- De bewoners van de dorpjes in de westelijke Jordaanoever worden constant door het Israëlische leger bedreigd met gedwongen huisuitzetting en vernieling van hun bezittingen. De bewoners wonen volgens de autoriteiten in een gebied dat een "afgesloten militaire zone" is.

Wilt u ook schrijven? U kunt de brieven thuis bezorgd krijgen om te versturen. Een telefoontje is voldoende. (Bert Schaap: 0297-565172). De brieven zijn ook te verkrijgen via www.amnestyuithoorn.nl onder het kopje "Schrijf"

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Amnesty: Brieven Schrijven

In de maand april 2011 schrijven we naar de autoriteiten van Algerije, Filippijnen en IsraëlHet betreft de volgende gevallen: -De Algerijn Malik Medjnoun valselijk beschuldigd van moord werd in 1999 gevangen genomen, vreselijk gemarteld zodat hij niet meer kon staan. Hij ligt nu in een ziekenhuis. De moord is nooit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: