College gunt gemeentepagina voorlopig aan Witte Weekblad


Geplaatst op: 31 maart 2011

Op 30 maart 2011 heeft het college de publicatie van de wekelijkse gemeentepagina voorlopig gegund aan Holland Combinatie B.V., uitgever van het Witte Weekblad. Holland Combinatie kwam als veruit de goedkoopste aanbieder uit de aanbestedingsprocedure voor de gemeentepagina. Vanaf april 2011 verschijnt de gemeentepagina wekelijks in het Witte Weekblad, dat huis aan huis verspreid wordt in de hele gemeente De Ronde Venen. Afspraken over gegarandeerde verspreiding en kwaliteitseisen heeft de gemeente contractueel vastgelegd.
Na de herindeling van de gemeenten Abcoude en De Ronde verscheen de gemeentepagina tijdelijk in twee lokale kranten: Het VAR Nieuwsblad en het weekblad De Ronde Vener. Dit waren de lokale kranten waarin de voormalige gemeenten hun gemeentepagina's publiceerden. De afgelopen maanden heeft de gemeente gebruikt voor een aanbestedingstraject voor deze wekelijkse publicatie van de gemeente. Dit is de gemeente verplicht.

De gemeente heeft in dit traject vooraf besloten voor de aanbieder met de ‘laagste prijs' te kiezen, omdat criteria als redactieformule krant, bekendheid onder inwoners en verspreidingspercentage subjectief zijn, of op voorhand niet te controleren. Omdat de gemeente het van groot belang vindt dat inwoners kennis kunnen nemen van het nieuws op de gemeentepagina, heeft ze als eis gesteld dat minimaal 95% van de huishoudens in het verspreidingsgebied die geen nee-nee-sticker op de brievenbus hebben het huis-aan-huisblad ontvangt.

Holland Combinatie was veruit de goedkoopste aanbieder van de inschrijvers van de aanbesteding.

Klik hier
als u uw bezorgklachten wilt doorgeven via de website van het Witte Weekblad.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

College gunt gemeentepagina voorlopig aan Witte Weekblad

Op 30 maart 2011 heeft het college de publicatie van de wekelijkse gemeentepagina voorlopig gegund aan Holland Combinatie B.V., uitgever van het Witte Weekblad. Holland Combinatie kwam als veruit de goedkoopste aanbieder uit de aanbestedingsprocedure voor de gemeentepagina. Vanaf april 2011 verschijnt de gemeentepagina wekelijks in het Witte Weekblad, dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: