Rijden onder invloed door Aalsmeer


Geplaatst op: 29 maart 2011

 

Aalsmeer - Een 52-jarige man uit Kudelstaart is vrijdagavond staande gehouden bij een alcoholcontrole op de Kudelstaartseweg. De man blies een A bij de blaastest. De verdachte is vervolgens aangehouden en overgebracht naar het bureau, waar na uitgebreide ademanalyse bleek dat de man ruim twee keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt; ook kreeg hij een rijverbod opgelegd.

Aalsmeer - Een 57-jarige man uit Aalsmeer is vrijdagavond staande gehouden bij een alcoholcontrole op de Oosteinderweg. De man blies een A bij de blaastest. De verdachte is vervolgens aangehouden en overgebracht naar het bureau, waar na uitgebreide ademanalyse bleek dat de man ruim anderhalf keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt; ook kreeg hij een rijverbod opgelegd.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Amsterdam Amstelland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rijden onder invloed door Aalsmeer

  Aalsmeer - Een 52-jarige man uit Kudelstaart is vrijdagavond staande gehouden bij een alcoholcontrole op de Kudelstaartseweg. De man blies een A bij de blaastest. De verdachte is vervolgens aangehouden en overgebracht naar het bureau, waar na uitgebreide ademanalyse bleek dat de man ruim twee keer de maximaal toegestane … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: