001 - De Baat

Oproep voor lokale artiesten en gezelschappen voor straattheaterfestival De Ronde Venen


Geplaatst op: 11 april 2011

Zaterdag 18 juni a.s. staat het dorpscentrum van Mijdrecht weer op zijn kop want dan staat De Ronde Venen in het teken van het 19e straat¬theaterfestival. Het belooft dit jaar weer een gezellig spektakel te worden met bijzondere artiesten die u niet vaak zult tegenkomen op andere festivals. Zij komen met een bonte mix van straattheater, theaterdans door dansende apen, dwaze straatmuzikanten, Circustheater en acrobatiek naar Mijdrecht.

Het festival onderscheidt zich ook door de actieve inbreng van vele culturele organisaties en artiesten uit De Ronde Venen en omgeving. In 2010 traden maar liefst 25 groepen uit De Ronde Venen en omgeving op. De festivalorganisatie is voor aankomend festival op zoek naar lokale culturele organisaties en artiesten die in 2011 een optreden willen verzorgen. Wagenspel door toneelgroepen, zang door koren of duo's, levende standbeelden, akoestische muziek, sportdemonstraties, acrobatiek, one-man shows: het is allemaal mogelijk. Een optreden op het straat¬theaterfestival is een stuk promotie voor eigen publiek. De voorwaarden voor deelname zijn: u komt uit De Ronde Venen of omgeving en u verzorgt een optreden dat een breed publiek aanspreekt.

Voor aanmelding (uiterlijk 24 april) of meer informatie:
Theo de Vaal (email: info@straattheaterdrv.nl)
Tel. 06-23226691

www.straattheaterdrv.nl
(aanmeldingsformulier op de website)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oproep voor lokale artiesten en gezelschappen voor straattheaterfestival De Ronde Venen

Zaterdag 18 juni a.s. staat het dorpscentrum van Mijdrecht weer op zijn kop want dan staat De Ronde Venen in het teken van het 19e straat¬theaterfestival. Het belooft dit jaar weer een gezellig spektakel te worden met bijzondere artiesten die u niet vaak zult tegenkomen op andere festivals. Zij komen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: