De Baat (2e)

Vocaal Ensemble PASSE-PARTOUT speelt voor een vol Zuwe Maria Oord


Geplaatst op: 28 maart 2011

Zorgcentrum Zuwe Maria Oord in Vinkeveen was zaterdagochtend het podium voor een bijzonder concert, uitgevoerd door vocaal ensemble PASSE-PARTOUT. De bewoners van het zorgcentrum hebben met volle teugen genoten.

PASSE-PARTOUT bestaat uit vijf zangers, te weten: Paula Valkering (mezzo-sopraan), Charlotte Tielrooij (sopraan), Jan-Dirk van Asch (tenor), Nico de Groodt (bariton) en Jan Tielrooij (bas-bariton). Ze worden begeleid door de pianist Paco van der Linden. PASSE-PARTOUT is onlangs opgericht. De amateur zangers hebben een grote ervaring als solisten in diverse operettes en musicals en ze worden begeleid door een professioneel pianist.

Het programma van PASSE-PARTOUT was zeer gevarieerd en bestond uit bekende aria's en ensembles uit opera ‘s, operettes en musicals van o.a. W.-A.Mozart,G. Bizet en J.Strauss. Ook Nederlandse muziek van b.v. Ramses Shaffy werden uitgevoerd. Paco van der Linden speelde solo piano muziek van J. Brahms.

Het optreden van PASSE-PARTOUT werd georganiseerd door Troupe A'dour, een organisatie voor voor muziek, theater en culturele projecten uit Wilnis. Dit optreden is er één in een serie van concerten. Deze serie heet Carrousel. Het vorig jaar organiseerde en voerde Troupe A'dour in totaal 14 concerten op diverse zorgcentra in De Ronde Venen uit.

Met het project Carrousel wil Troupe A'dour bewoners van zorgcentra, hun familie, kennissen en alle belangstellenden een bijzonder concert aanbieden en samen genieten van muziek.

Het volgende Carrousel concert in Zuwe Maria Oord vindt plaats op zaterdagochtend 18 juni om 10.30 uur. De uitvoerenden van dit concert zijn nog niet bekend.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vocaal Ensemble PASSE-PARTOUT speelt voor een vol Zuwe Maria Oord

Zorgcentrum Zuwe Maria Oord in Vinkeveen was zaterdagochtend het podium voor een bijzonder concert, uitgevoerd door vocaal ensemble PASSE-PARTOUT. De bewoners van het zorgcentrum hebben met volle teugen genoten. PASSE-PARTOUT bestaat uit vijf zangers, te weten: Paula Valkering (mezzo-sopraan), Charlotte Tielrooij (sopraan), Jan-Dirk van Asch (tenor), Nico de Groodt (bariton) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: