De Baat (2e)

Argon onthult opvolgers hoofdsponsor Midreth


Geplaatst op: 28 maart 2011

Aanstaande zondag 3 april, vlak voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Quick 20, maakt voetbalclub Argon uit Mijdrecht de namen van de drie nieuwe hoofdsponsors bekend die de plaats innemen van bouwbedrijf Midreth. Midreth was maar liefst 22 jaar hoofdsponsor van Argon, één van de langst lopende sponsorcontracten in de amateur-voetballerij.

Argon voorzitter Erik de Graaff is bijzonder verheugd met de inbreng van de nieuwe hoofdsponsors. "Nadat wij genoodzaakt waren om afscheid te nemen van Midreth hebben we ons met z'n allen ingespannen om een nieuwe hoofdsponsor te vinden. Prachtig hoe nu drie bedrijven de handen ineen willen slaan, dit is een stevig fundament. Alle drie hebben ze de intentie om voor minimaal 3 seizoenen aan de club verbonden te blijven. Dat geeft veel vertrouwen in de toekomst van Argon."

Argon speelt op 3 april om 14.00 uur thuis tegen Quick '20. Het moment van de onthulling van de nieuwe hoofdsponsors vindt plaats op het speelveld, een kwartier voor aanvang van de wedstrijd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Argon onthult opvolgers hoofdsponsor Midreth

Aanstaande zondag 3 april, vlak voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Quick 20, maakt voetbalclub Argon uit Mijdrecht de namen van de drie nieuwe hoofdsponsors bekend die de plaats innemen van bouwbedrijf Midreth. Midreth was maar liefst 22 jaar hoofdsponsor van Argon, één van de langst lopende sponsorcontracten in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: