001- Uithoorn

Nieuwe inloopavond stamboomonderzoek


Geplaatst op: 28 maart 2011

Maandagavond 4 april a.s. bent u van harte welkom bij een nieuwe bijeenkomst georganiseerd door de genealogiegroep van de Historische Vereniging "De Proosdijlanden". De avond begint als gebruikelijk om 19.30 uur. Deze keer met een korte lezing door de heer Hans Snaterse over "de Mormonen".

Iedere stamboomonderzoeker kent de mormoonse kerk. Dat komt omdat deze geloofsgemeenschap de grootste collectie genealogische gegevens ter wereld heeft.

In het Amerikaanse Salt Lake City bewaart de kerk alle burgerlijke bestanden die ooit zijn geschreven.

Alleen al in Nederland bestaan er tien centra voor familiegeschiedenis, waar de genealoog voor persoonsgegevens terecht kan. Zie ook www.familysearch.org

Na de koffie bent u in de gelegenheid om uw vragen te stellen aan de aanwezige leden van de genealogiegroep. Van schroom is inmiddels geen sprake meer, hetgeen in maart nog eens bevestigd werd met een presentatie gegeven door hobby genealoog Ad Visser, over het opzetten van zijn eigen genealogiewebsite.

Vastgesteld kan worden dat de belangstelling voor genealogie in onze directe omgeving alleen maar toe lijkt te nemen. Dus graag opnieuw tot ziens in de Oudheidkamer in verenigingsgebouw "De Boei" in Vinkeveen waar u kennis kunt maken met andere onderzoekers. Maar, gewoon even binnen lopen mag natuurlijk ook.
De avond eindigt rond 21.00 uur.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe inloopavond stamboomonderzoek

Maandagavond 4 april a.s. bent u van harte welkom bij een nieuwe bijeenkomst georganiseerd door de genealogiegroep van de Historische Vereniging "De Proosdijlanden". De avond begint als gebruikelijk om 19.30 uur. Deze keer met een korte lezing door de heer Hans Snaterse over "de Mormonen". Iedere stamboomonderzoeker kent de mormoonse … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: