De Baat (2e)

Open Dag bij fietsvereniging De Merel


Geplaatst op: 28 maart 2011


Zondag 10 april houdt TTC De Merel weer een Open Dag. Hebt u een racefiets en wilt u meer gaan fietsen? Misschien wel in groepsverband? Kom dan naar de Open Dag van TTC De Merel op 10 april. Iedereen is welkom. Jong en oud, mannen en vrouwen, hardrijders en recreatieve fietsers, voor iedereen is er een geschikte groep om mee te fietsen. Hebt u nog geen helm? De Merel heeft helmen beschikbaar om te lenen.

TTC De Merel, de fietsvereniging in De Ronde Venen, wil het toerfietsen in groepsverband meer populair maken; daarom houden wij nu voor de vierde keer een Open Dag.

Bezoekers aan de Open Dag krijgen informatie van ervaren toerfietsers over de vereniging, ze krijgen tips over het racefietsen en het fietsen in groepsverband. Daarnaast geeft de vereniging de mogelijkheid vrijblijvend mee te fietsen in een groep ervaren toerfietsers.

Om 9.00 uur starten er 3 verschillende groepen fietsers.
• Groep 1 rijdt 60 km, met een snelheid van ongeveer 30 km/uur;
• Groep 2 rijdt 50 km en zal ongeveer 26 km/uur aanhouden;
• Groep 3 rijdt 50 km met een snelheid rond 23 km/uur.

Tijd
De Open Dag wordt gehouden op zondag 10 april en begint om 8.30 uur. U wordt ontvangen met een kopje koffie, waarna rond 9.00 uur de drie groepen vertrekken. Ook na afloop van de rit krijgt u iets te drinken aangeboden.

Locatie
We houden de Open Dag bij Café De Schans, Uitweg 1, Vinkeveen.

Informatie
Kijk voor informatie over de fietsvereniging op de site www.ttcdemerel.nl.  Of neem contact op met Margot Kompier (tel. 0297-267741 of 06-29204925).

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open Dag bij fietsvereniging De Merel

Zondag 10 april houdt TTC De Merel weer een Open Dag. Hebt u een racefiets en wilt u meer gaan fietsen? Misschien wel in groepsverband? Kom dan naar de Open Dag van TTC De Merel op 10 april. Iedereen is welkom. Jong en oud, mannen en vrouwen, hardrijders en recreatieve … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: