001 -Family

Peter Kamminga lid van verdienste De Vinken


Geplaatst op: 28 maart 2011

Tijdens de speciale jubileumquiz van afgelopen zaterdag vroeg Vinkenvoorzitter Henk Kroon plotseling het woord. De zelf ook jarige preses vroeg de aanwezigen om getuige te zijn van een buitengewone algemene ledenvergadering. Vervolgens stelde hij de leden voor om de die avond in het witte spelteam meespelende Peter Kamminga te benoemen tot lid van verdienste van De Vinken.

Vrijwilligerswerk
Peter Kamminga is al sinds mensenheugenis een bijzonder gewaardeerd vrijwilliger binnen de club. Vele tientallen jaren was hij verantwoordelijk voor de veldenuitleg. Daarnaast heeft Kamminga enkele jaren deel uit gemaakt van het clubbestuur, was hij jaren kantinebeheerder en is hij ook al vele jaren verantwoordelijk voor de juiste verspreiding van het clubblad ‘Op het Vinkentouw".
De volledig verbouwereerde Kamminga was zichtbaar beduusd toen zijn voorzitter hem de bijbehorende oorkonde overhandigde. Dat het hem van harte gegund is, bleek wel uit het overdonderende applaus dat de sympathieke verenigingsman vervolgens ten deel viel. De kantine van De Vinken stond tijdens deze quizavond al te schudden op haar grondvesten, nu ging het dak er helemaal af.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Peter Kamminga lid van verdienste De Vinken

Tijdens de speciale jubileumquiz van afgelopen zaterdag vroeg Vinkenvoorzitter Henk Kroon plotseling het woord. De zelf ook jarige preses vroeg de aanwezigen om getuige te zijn van een buitengewone algemene ledenvergadering. Vervolgens stelde hij de leden voor om de die avond in het witte spelteam meespelende Peter Kamminga te benoemen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: