Cabaret in de Meijert op 15 april 2011


Geplaatst op: 28 maart 2011

Jeroen Hoogeboom en Bas Marée geven op vrijdag 15 april in Partycentrum de Meijert, Dr. J. v.d. Haarlaan 6, 3641 JV Mijdrecht hun cabaretvoorstelling "Wil je mijn pleister zien?

"Zij worden bijgestaan door Ludo van der Winkel .Jeroen en Bas creëren met veel humor en muzikale precisie een alternatieve werkelijkheid. Hun cabaretvoorstelling munt uit in ijzersterke teksten , hoog humorgehalte, muzikaliteit en zangkunst, waarbij het plezier van de cabaretiers afstraalt. De voorstelling begint om 20.30 uur.

Toegangskaarten: De toegangsprijs bedraagt € 10,- .Kaarten zijn tot 3 dagen voor de voorstelling te reserveren op www.cultura-drv.nl en in voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Mondria, winkelcentrum De Lindeboom te Mijdrecht en drogisterij De Bree, Herenweg 12 te Vinkeveen en een half uur voor aanvang aan de zaal. Scholieren en houders CJPpas betalen € 5,- Informatie is eveneens te vinden op www.cultura-drv.nl
"Hoogeboom en Marée : dé verrassing van dit cabaretseizoen !( de Telegraaf)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cabaret in de Meijert op 15 april 2011

Jeroen Hoogeboom en Bas Marée geven op vrijdag 15 april in Partycentrum de Meijert, Dr. J. v.d. Haarlaan 6, 3641 JV Mijdrecht hun cabaretvoorstelling "Wil je mijn pleister zien? "Zij worden bijgestaan door Ludo van der Winkel .Jeroen en Bas creëren met veel humor en muzikale precisie een alternatieve werkelijkheid. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: