001 - Escaperoom aglemeen

Donateursconcert Triviant


Geplaatst op: 28 maart 2011

Op zaterdagavond 2 april a.s. geeft Muziek- en Showkorps Triviant uit De Ronde Venen weer haar jaarlijkse donateursconcert.

Met dit concert wil Triviant iedereen bedanken die de vereniging in het afgelopen jaar op welke wijze dan ook heeft gesteund. Dit jaar werkt aan het concert ook de melodische Slagwerkgroep Arti et Religioni uit Langeraar mee. Deze slagwerkgroep staat garant voor een uitstekende combinatie met Triviant. De muziek die tijdens het concert wordt gespeeld is heel divers, van Latijns Amerikaans tot Duitse marsmuziek. Zowel Arti et Religioni als Triviant zullen individueel alswel gezamenlijk optreden en natuurlijk zijn ook de majorettes onderdeel van het programma.

Het concert wordt gehouden in de Aula van het Veenlandencollege te Vinkeveen en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Donateursconcert Triviant

Op zaterdagavond 2 april a.s. geeft Muziek- en Showkorps Triviant uit De Ronde Venen weer haar jaarlijkse donateursconcert. Met dit concert wil Triviant iedereen bedanken die de vereniging in het afgelopen jaar op welke wijze dan ook heeft gesteund. Dit jaar werkt aan het concert ook de melodische Slagwerkgroep Arti … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: