001 -Family

Met teveel op en zonder helm door Vinkeveen


Geplaatst op: 28 maart 2011

Vinkeveen - Een bromfietser bleek in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 maart te veel te hebben gedronken.

Rond 02.45 uur surveilleerden politiebikers in de wijk Westerheul. Daar zagen zij dat een jongen op een bromfiets met een behoorlijke snelheid over voetpaden en door brandgangen reed. Zijn passagier had geen helm op.

Het lukte de agenten de bromfietser op de Loopveltweg een stopteken te geven. De jongeman, 19 jaar oud en afkomstig uit Waverveen, bleek te veel te hebben gedronken. Zij hielden hem aan en brachten hem over naar het politiebureau.

Bij de ademanalyse in het politiebureau blies hij 370 ug/l, meer dan vier keer het wettelijke maximum van 88 ug/l voor een beginnend bestuurder. Tegen de Wavervener is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed van alcohol en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Tevens kreeg hij een bekeuring voor het rijden op de stoep en zijn passagier voor het niet dragen van een helm.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Met teveel op en zonder helm door Vinkeveen

Vinkeveen - Een bromfietser bleek in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 maart te veel te hebben gedronken.Rond 02.45 uur surveilleerden politiebikers in de wijk Westerheul. Daar zagen zij dat een jongen op een bromfiets met een behoorlijke snelheid over voetpaden en door brandgangen reed. Zijn passagier had … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: