001 -Family

Dier gevangen in Kunst


Geplaatst op: 25 maart 2011

Van 3 april t/m 15 mei kunt u bij Galerie Fort aan de Drecht de expositie "Dier gevangen in Kunst" komen bekijken. Een expositie gebouwd rondom het thema Dier. 5 kunstenaars zijn op geheel eigen en verschillende wijze bezig geweest met het thema dier. De ene in keramiek, de andere op papier, doek en zelfs in sieraden.

Werk van Maps Färber uit Waterland met dieren in keramiek, Peter van Loenhout met schilderijen in gemengde techniek op papier en doek, Erlinde Ufkes Stephanus met energieke en humoristische acrylschilderijen), Jan-Jaap Stigter met fijngeschilderde schilderijen in olieverf en tot slot sieraden van Mira Roodenburg om het te completeren.

Een leuke expositie met in de hoofdrol het dier.... U begrijpt hem al: ook leuk voor kinderen dus.

De tentoonstelling wordt op zondag 3 april om 15.00 uur geopend door Ineke van der Aa met muzikale omlijsting door Quinten Schamhart op piano.

Openingstijden donderdag/vrijdag 14.00-17.00 uur en in het weekend 12.00-17.00 uur. Het adres: Grevelingen 50 in Uithoorn

Route en informatie: www.galeriefortaandedrecht.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dier gevangen in Kunst

Van 3 april t/m 15 mei kunt u bij Galerie Fort aan de Drecht de expositie "Dier gevangen in Kunst" komen bekijken. Een expositie gebouwd rondom het thema Dier. 5 kunstenaars zijn op geheel eigen en verschillende wijze bezig geweest met het thema dier. De ene in keramiek, de andere … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: