Winnaars bedrijfscompetitie Tennishal de Ronde Venen bekend


Geplaatst op: 25 maart 2011

Mijdrecht - Op vrijdag 18 maart werden de finales van de bedrijfscompetitie gespeeld. De strijd om de eerste plaats ging tussen Rabobank Rijn en Veenstromen en Wichers Sport Consultancy & Events. De teams van Van Walraven en Sigma Coatings namen het tegen elkaar op voor de derde plaats.

Rabobank moest vandaag winnen van Wichers Sport Consultancy & Events om kampioen te worden. Een nipte zege zou niet genoeg zijn dus kwam het team met vijf spelers opdagen zodat er tactisch geschoven kon worden.
De eerste wedstrijd werd knap met 7- 6 gewonnen door de Rabobank. De tweede partij was het team van Wichers Sport Consultancy & Events net iets te sterk. De laatste twee wedstrijden moesten nu door Rabobank gewonnen worden. De derde wedstrijd won de Rabobank waardoor de laatste wedstrijd beslissend was voor het kampioenschap. Na een spannende wedstrijd kwam het team van Wichers Sport Consultancy & Events als winnaar van de baan. Daardoor was het kampioenschap voor Wichers Sport Consultancy & Events een feit.

In de strijd om de derde plaats lag Van Walraven een aantal punten voor op het team van Sigma Coatings. Met een grote overwinning was het voor Sigma Coatings nog mogelijk om de derde plaats te pakken.
Aan alles was te zien dat Sigma Coatings gebrand was om te winnen. De eerste partij werd net aan door Sigma gewonnen. De tweede wedstrijd was minstens zo spannend maar werd met meer dan twee games verschil gewonnen door Sigma Coatings. Het team van Van Walraven moest één van de twee volgende wedstrijden winnen om de derde plaats vast te houden. Na een zenuwslopend uur tennissen kwam Van Walraven met de winst van de baan waardoor de derde plaats nog net met twee punten verschil werd binnengehaald. Op de finaledag werd de onderlinge ontmoeting tussen van Walraven en Sigma Coatings dus knap door Sigma Coatings gewonnen maar bleek uiteindelijk net niet genoeg te zijn.

Na een gezellige eindborrel gingen alle teams voldaan naar huis. De bedrijfscompetitie gaat weer in september weer van start. Door de grote animo binnen de bedrijven zal er volgen jaar meerdere poules gemaakt worden. Mocht u interesse hebben of wilt u zich inschrijven voor de bedrijfscompetitie dan kunt u altijd contact opnemen met:

Tennishal de Ronde Venen
Dr. J. van der Haarlaan 3
3641 JW Mijdrecht
0297-285636
www.tennishalderondevenen.nl
events@tennishalderondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Winnaars bedrijfscompetitie Tennishal de Ronde Venen bekend

Mijdrecht - Op vrijdag 18 maart werden de finales van de bedrijfscompetitie gespeeld. De strijd om de eerste plaats ging tussen Rabobank Rijn en Veenstromen en Wichers Sport Consultancy & Events. De teams van Van Walraven en Sigma Coatings namen het tegen elkaar op voor de derde plaats. Rabobank moest … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: