001 - Week van de ontmoeting

Troje's 11-dorpentocht


Geplaatst op: 24 maart 2011

Op zondag 3 april organiseert Paardensportvereniging Troje weer haar jaarlijkse 11-dorpentocht. Deze tocht is voor iedereen: ruiters, koetsiers, fietsers etc. Ook niet- leden zijn van harte welkom om met ons deze tocht te rijden!

De 11 dorpentocht brengt ons dit jaar in de omgeving van de Ronde Venen; een mooie tocht tussen de 25 en 30 km. Uiteraard wordt er weer voor een heerlijke en uitgebreide lunch gezorgd.

De start is bij stal Zadelpret: vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar, om 11.00 uur start de rit. Het adres van onze start is: tweede velddwarsweg 3, 3646 AV Waverveen. De kosten bedragen € 7,00 voor leden, Niet-leden betalen € 8,50 en kinderen t/m 12 jaar € 3,50.

Ook genieten van deze mooie tocht? Opgeven kan via actroje@hotmail.com. Wil je weten wat wij nog meer organiseren?

Kijk dan op: www.paardensportverenigingtroje.nl

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Troje's 11-dorpentocht

Op zondag 3 april organiseert Paardensportvereniging Troje weer haar jaarlijkse 11-dorpentocht. Deze tocht is voor iedereen: ruiters, koetsiers, fietsers etc. Ook niet- leden zijn van harte welkom om met ons deze tocht te rijden! De 11 dorpentocht brengt ons dit jaar in de omgeving van de Ronde Venen; een mooie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: