001 - Hema

Romee Fashion en Waning Tweewielers samen het voorjaar in


Geplaatst op: 24 maart 2011

Aalsmeer - Op zaterdagmiddag 26 maart a.s. zal op een ludieke wijze de voorjaarscollectie van zowel Romee Fashion (for men & women) en Waning Tweewielers getoond worden in het centrum van Aalsmeer. Wie de flyer of kassabon inlevert bij Romee of Waning maakt kans op een leuke prijs. Wie wil er nou niet in een nieuwe Brax broek lopen of op een nieuwe Batavus BUB-fiets fietsen?

Nu de temperatuur omhoog kruipt, krijgt men zin om naar buiten te gaan. De nieuwe voorjaarsmode bij Romee Fashion laat dit seizoen veel kleur zien. Maar we kunnen ook niet om de strepen heen. Naast al dit kleur is er voor de meer ingetogener persoon veel keuze uit mooie ton-sur-ton tinten in mooie belijningen.

De trend in fietsenland is komend seizoen vooral gericht op comfort, lifestyle en, net als in de voorjaarsmode, veel kleur. Daarbij zijn niet alleen de accessoires, kleding en schoenen in allerlei kleuren te verkrijgen, maar ook de fietsen staan in alle kleuren van de regenboog in onze showroom. De elektrisch ondersteunde fietsen zijn dit seizoen niet alleen frisser en moderner van uitstraling, ook de accu en motor worden krachtiger, waardoor je met gemak met 25 kilometer per uur tegen de wind in kunt fietsen.

Kom zaterdag de nieuwste voorjaarsmode bekijken en passen bij Romee Fashion of maak een spannende proefrit bij Waning Tweewielers , u bent van harte welkom!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Romee Fashion en Waning Tweewielers samen het voorjaar in

Aalsmeer - Op zaterdagmiddag 26 maart a.s. zal op een ludieke wijze de voorjaarscollectie van zowel Romee Fashion (for men & women) en Waning Tweewielers getoond worden in het centrum van Aalsmeer. Wie de flyer of kassabon inlevert bij Romee of Waning maakt kans op een leuke prijs. Wie wil … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: