A2: afsluiting op- en afrit Vinkeveen en oprit Abcoude; 30 en 31 maart


Geplaatst op: 24 maart 2011

In de avond en nacht van woensdag 30 maart en 31 maart heeft het verkeer op de A2 van Amsterdam richting Utrecht te maken met de afsluiting van de oprit en de afrit Vinkeveen (afrit 4). In de nacht van 31 maart is ook de oprit Abcoude richting Amsterdam afgesloten voor verkeer.

Werkzaamheden
Wegens grondwerkzaamheden bij de geluidsschermen van Vinkeveen en Abcoude heeft het verkeer te maken met afsluiting van de:

  • oprit Vinkeveen naar de A2 richting Utrecht in de nacht van woensdag 30 maart tussen 01.00 uur en 05.00 uur. Het verkeer van Vinkeveen richting Utrecht wordt omgeleid via Abcoude, omleidingsroute 7.
  • afrit Vinkeveen (afrit 4) op de A2 richting Utrecht in de avond van donderdag 31 maart tussen 19.30 uur en 00.30 uur. Het verkeer met bestemming Vinkeveen wordt omgeleid via afrit Breukelen, omleidingsroute 8.
  • oprit Abcoude naar de A2 richting Amsterdam in de nacht van donderdag 31 maart tussen 00.30 en 05.00 uur. Het verkeer van Abcoude richting Amsterdam wordt omgeleid via Vinkeveen, omleidingsroute 7.

Omleiding
De omleidingsroute staat ter plaatse aangegeven op gele borden langs de weg. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd. Voor alle afsluitingen geldt dat bij ongunstige weersomstandigheden de werkzaamheden worden uitgesteld. De werkzaamheden vangen aan na de avondspits en zijn voor de ochtendspits afgerond.

Meer informatie
Rijkswaterstaat werkt aan de verbreding en de vernieuwing van de A2. De capaciteit wordt vergroot waardoor de doorstroming verbetert. Tijdens de werkzaamheden doet Rijkswaterstaat er alles aan om de hinder en de overlast zo beperkt mogelijk te houden en het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen. Voor actuele informatie over werkzaamheden en de te verwachten hinder kan het publiek terecht op de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat 0800-8002 (gratis) en op www.rijkswaterstaat.nl en/of www.utrechtbereikbaar.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Rijkswaterstaat

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

A2: afsluiting op- en afrit Vinkeveen en oprit Abcoude; 30 en 31 maart

In de avond en nacht van woensdag 30 maart en 31 maart heeft het verkeer op de A2 van Amsterdam richting Utrecht te maken met de afsluiting van de oprit en de afrit Vinkeveen (afrit 4). In de nacht van 31 maart is ook de oprit Abcoude richting Amsterdam afgesloten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: