Agenten houden man aan voor belediging in Mijdrecht


Geplaatst op: 23 maart 2011

Mijdrecht - Agenten hielden op dinsdagavond 22 maart een man aan voor belediging.

Rond 21.40 uur zagen agenten een man met twee jerrycans op het Hofland langs de weg staan. Zij vroegen de man wat hij daar aan het doen was. Hij reageerde direct verbaal agressief en verklaarde dat er water in zat, dat hij de volgende dag nodig had voor zijn werk. Vervolgens zei hij dat een klacht in wilde dienen omdat de agenten hem vals beschuldigden, terwijl er nog geen beschuldiging door hen was geuit. De agenten besloten hun surveillance voort te zetten.

Toen zij in de politieauto stapten, schold de man hen uit. Daarop hielden zij hem aan voor belediging. Daarbij verzette hij zich, waarop de agenten hem handboeien om deden. Terwijl zij met hem naar de politieauto liepen, werd de man onwel. De agenten lieten een ambulance ter plaatse komen en maakten de handboeien van de man los. De man, 62 jaar oud en afkomstig uit Mijdrecht, weigerde door de ambulancebroeders te worden onderzocht. Vervolgens brachten de agenten hem over naar het politiebureau. Tegen de verdachte is proces-verbaal voor belediging opgemaakt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Agenten houden man aan voor belediging in Mijdrecht

Mijdrecht - Agenten hielden op dinsdagavond 22 maart een man aan voor belediging.Rond 21.40 uur zagen agenten een man met twee jerrycans op het Hofland langs de weg staan. Zij vroegen de man wat hij daar aan het doen was. Hij reageerde direct verbaal agressief en verklaarde dat er water … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: