Auto bots op fietser en rijden onder invloed in Aalsmeer


Geplaatst op: 22 maart 2011

Auto botst op fietser
Aalsmeer - Een 73-jarige automobilist is zondagochtend in botsing gekomen met een 44-jarige fietser op het Spoorlijnpad. De automobilist wilde het pad oversteken, maar zag daarbij de fietser over het hoofd. De fietser is met letsel aan zijn heup overgebracht naar het ziekenhuis.

Rijden onder invloed
Aalsmeer - Een 69-jarige man uit Badhoevedorp is woensdagmiddag staande gehouden nadat hij opvallend rijverdrag vertoonde op de Aalsmeerderweg. De man rook sterk naar drank en blies een F bij de blaastest. De verdachte is vervolgens aangehouden en overgebracht naar het bureau, waar na uitgebreide ademanalyse bleek dat de man ongeveer drie keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Amsterdam Amstelland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto bots op fietser en rijden onder invloed in Aalsmeer

Auto botst op fietserAalsmeer - Een 73-jarige automobilist is zondagochtend in botsing gekomen met een 44-jarige fietser op het Spoorlijnpad. De automobilist wilde het pad oversteken, maar zag daarbij de fietser over het hoofd. De fietser is met letsel aan zijn heup overgebracht naar het ziekenhuis. Rijden onder invloedLees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: