Ambassadeurs voor beursvloer geïnstalleerd


Geplaatst op: 22 maart 2011

19 Mei is in De Meijert voor de vierde keer de beursvloer, waar Rondeveense bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar komen om diensten en wederdiensten aan elkaar te verhandelen, zonder dat daar geld aan te pas komt. Een vorm van maatschappelijk ondernemen.

Om de bekendheid van de beursvloer bij bedrijven te vergroten, heeft burgemeester Burgman woensdag 16 maart in het gemeentehuis vijf ambassadeurs geïnstalleerd. De zesde ambassadeur was verhinderd. Het gaat om mensen die hun sporen in het bedrijfsleven en de maatschappij ruimschoots hebben verdiend. Ze willen hun kennis en netwerk nu inzetten om hun enthousiasme voor de beursvloer over te dragen aan bedrijven en ze zo te stimuleren om mee te doen op 19 mei. Mensen die kleur geven aan hun rol door echt actief iets te gaan doen, zo zei de burgemeester het. Ze maakte dat extra zichtbaar door de ambassadeurs het insigne van de beursvloer op te spelden.
De geïnstalleerde ambassadeurs zijn Jan van Breukelen (vm. wethouder), Ruud van Dijk (voorzitter VIB), Pieter Palm (wethouder Economische Zaken), Ruud van der Vliet (Rabobank, inititiefnemer van de eerste beursvloer) en Jobke Vonk (vm. wethouder Abcoude en nu raadslid). Later komt daar nog Erika Spil (wethouder Samenleving) bij.

De ambassadeurs gaan nu aan de slag. Ze zullen naar bedrijven toe gaan, maar zijn ook beschikbaar voor vragen over de beursvloer. Bedrijven en maatschappelijke organisaties die belangstelling hebben, kunnen ook contact opnemen met de projectleider, Rietje Beeren (info@beursvloer-derondevenen.nl). Of eerst kijken op de website van de beursvloer: www.beursvloer-derondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ambassadeurs voor beursvloer geïnstalleerd

19 Mei is in De Meijert voor de vierde keer de beursvloer, waar Rondeveense bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar komen om diensten en wederdiensten aan elkaar te verhandelen, zonder dat daar geld aan te pas komt. Een vorm van maatschappelijk ondernemen.Om de bekendheid van de beursvloer bij bedrijven te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: