001 -Family

Handje Helpen met NL DOET naar Dolfinarium


Geplaatst op: 21 maart 2011

Afgelopen vrijdag en zaterdag konden vrijwilligers van Handjehelpen met hun hulpvrager een dagje naar het Dolfinarium. Het uitje werd mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Oranje Fonds in verband met de NL DOET dagen.

Vrijwilligster Janine Versteeg woont in Mijdrecht en ze geeft elke week namens Handjehelpen enkele uurtjes praktische hulp aan Farhiyo. Dan gaan ze samen wandelen, winkelen of maken gewoon een praatje. En allebei zagen ze dit dagje uit als een meer dan welkome afwisseling. Janine: "We hebben samen genoten van de shows en van de verschillende soorten dieren. Het was erg leuk om dit samen te doen, vooral omdat je Farhiyo zo ziet genieten. Op deze manier is het niet moeilijk om vrijwilliger te zijn. Oranje Fonds, bedankt!".

Handjehelpen organiseert praktische hulp voor kinderen en volwassenen met een handicap of chronische ziekte. Handjehelpen streeft naar een zorgvuldige koppeling van vrijwilliger en hulpvrager voor een langere periode. Daarom is het belangrijk dat het tussen hen klikt. Bel voor meer informatie met tel. 0346-251421 (Yvonne Sieben) of kijk op www.hhru.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Handje Helpen met NL DOET naar Dolfinarium

Afgelopen vrijdag en zaterdag konden vrijwilligers van Handjehelpen met hun hulpvrager een dagje naar het Dolfinarium. Het uitje werd mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Oranje Fonds in verband met de NL DOET dagen. Vrijwilligster Janine Versteeg woont in Mijdrecht en ze geeft elke week namens Handjehelpen enkele uurtjes … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: