Argon wint eenvoudig van Haaglandia

Geplaatst op: 21 maart 2011

Argon trainer Marcel Keizer passeerde doelman Kevin Rijnvis voor Maxime Singels. Rijnvis ging de laatste weken bij een aantal tegendoelpunten niet vrij uit en Marcel Keizer besloot dat het tijd werd om hier een eind aan te maken. Verder verving Nick Vijlbrief de geblesseerde van Gulik.

In het begin van de wedstrijd was Patrick Lokken dichtbij de openingstreffer. Joshua Patrick en Anton den Haan zagen een mogelijkheid gestopt worden door Haaglandia doelman de Groot. Vlak voor rust werd een bal van de doellijn gehaald bij Haaglandia. Mourad Mghizrat kreeg in de 43e minuut de eerste en enige kans voor Haaglandia in de eerste helft, maar Maxime Singels redde hier knap op.

In de 50e minuut scoorde Anton den Haan de verdiende 1-0. Na een corner van Aziz kopte Patrick Lokken op de lat. In de rebound was Anton den Haan er als de kippen bij om de bal binnen te schieten. Niet veel later was het Joshua Patrick die met zijn snelheid zichzelf vrij speelde, hij schoot echter over. In de 75e minuut kreeg Haaglandia nog een kans, Argon doelman Singels reageerde hier met een knappe reflex op.

Haaglandia probeerde gedurende de tweede helft meer druk naar voren te zetten, hierdoor ontstond er meer ruimte voor Argon. Zo kreeg Joshua Patrick aan het einde van de wedstrijd een goede mogelijkheid om de wedstrijd definitief te beslissen. Ook Aziz Ouaouirst kreeg een goede kans. Zij waren onzorgvuldig in de afronding. Zo won Argon betrekkelijk eenvoudig van Haaglandia. Voor het publiek was een ruimere overwinning mooier geweest, maar Argon is geen moment in de problemen geweest. Door deze zege staat Argon nu verdienstelijk op de derde plaats.

Argon heeft de thuiswedstrijd tegen Haaglandia eenvoudig gewonnen. Na de uitzege vorige week tegen Baronie werd Haaglandia makkelijk opzij gezet. Anton den Haan scoorde het enige en winnende doelpunt. Een ruimere overwinning was verdiend geweest. Haaglandia maakte het Argon verder het niet echt moeilijk. Argon trainer Marcel Keizer passeerde doelman … Lees meer »