3x goud tijdens districtfinale acrogym GVM'79


Geplaatst op: 21 maart 2011

Zaterdag 19 maart hebben de leden van de acrogym afdeling van GVM'79 uitzonderlijk goed gepresteerd op de districtfinale.

Alle teams waren in zeer goede doen, wat ervoor zorgde dat iedereen zich heeft geplaatst voor de landelijke halve finale. In het C-niveau was er goud voor Florine, Ulijn en Fleur, zij hadden hard gewerkt aan de choreografie en dit was goed te zien. Balans en Tempo-elementen werden verder super strak uitgevoerd. Ze hadden uiteindelijk zeer hoog puntentotaal van 54,100. Ook Sanne en Vera lieten twee mooie oefeningen zien, waarbij ook een nieuw element was toegevoegd. Vera sprong dit keer ook een hele mooie arabier flikflak. Met 50,750pnt kwamen ze op een zesde plek terecht. Bij de damesparen in het D-niveau was de tegenstand erg groot, maar Emma en Chanel waren vastberaden om een goede plek te halen. De tempo-elementen werden prima uitgevoerd en ook alle individuele elementen werden goed geland. Jammer dat ze twee tijdsfouten hadden, wat het cijfer met 0,6pnt drukte. Uiteindelijk was 25,450 goed genoeg voor de 8ste plek en een plaats in de halve finale. Bij de pupillen waren Kelly en Bibienne wederom te sterk voor de overige teams. Met een mooie salto en een prachtige choreografie namen zij de gouden medaille naar huis. In het E-niv heeft GVM'79 twee teams in de strijd. Mart en Stephan hadden geen tegenstanders, maar moesten wel aan de limiet van 25 punten voldoen. Deze keer was de muziek luid en duidelijk aanwezig en de heren spatten van de vloer af. Met de tempo-elementen zat het wel goed, maar helaas ook 2 onnodige tijdsfouten. Met 25,800 werden de heren eerste. Het damespaar Pibbe en Kim, moesten het ook erg goed doen om door te kunnen naar de halve finale. Na een onwennige start de vorige wedstrijd, waren de dames er deze keer wel helemaal klaar voor. Geen elementen vergeten en afgekeurd, wat er toe leidde dat het puntentotaal deze keer veel hoger was.

Ook het nieuwe element ging erg goed. Met 26,200 kwamen ze op een gedeelde eerste plek, maar omdat het andere team technisch hoger had gescoord, mochten Pibbe en Kim de zilveren medaille mee naar huis nemen. Een super resultaat dus voor de acrobaten van GVM'79. Wil je ook eens meedoen met onze acrogymgroep? Dat kan op donderdag van 16:00 - 17:00 in gymzaal de Brug.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

3x goud tijdens districtfinale acrogym GVM'79

Zaterdag 19 maart hebben de leden van de acrogym afdeling van GVM'79 uitzonderlijk goed gepresteerd op de districtfinale. Alle teams waren in zeer goede doen, wat ervoor zorgde dat iedereen zich heeft geplaatst voor de landelijke halve finale. In het C-niveau was er goud voor Florine, Ulijn en Fleur, zij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: