De Baat (2e)

Nieuwe tumblingbaan voor Acrogym


Geplaatst op: 21 maart 2011

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover, de nieuwe tumblingbaan werd afgeleverd bij gymzaal de Brug. De acro-gymnasten hadden lang "gespaard"voor deze nieuwe baan, door verschillende sponsor-acties te organiseren, zo waren er de biggetjes-actie en de grote clubactie en de sponsoractie op de onderlinge wedstrijden.

Via deze weg worden ook alle vrienden en familie van de gymnasten bedankt die bij deze acties hebben bijgedragen. Ook waren er mooie spronsorbedragen van de firma Mijnsbergen, Johnson en de Rabobank. Naast een nieuwe tumblingbaan waren er ook 4 nieuwe lopers besteld, wat er voor zorgt dat nu bijna de hele vloer met matten gevuld is. Acrogym is een teamsport waarbij je op een grote vierkante vloer je oefening op muziek laat zien. Samen maak je mooie torens en het heel verbind je door radslagen, koprollen, salto's en dans. Deze oefening wordt uitgevoerd op (instrumentale)muziek die je zelf mag uitkiezen. Dankzij de nieuwe materialen heeft de acrogym-afdeling van GVM'79 nu de beschikking over een baan die net zo goed veert als de vloer op de wedstrijden en is er nu voldoende mat aanwezig om de oefening goed uit te voeren. Kijk op: http://www.youtube.com/watch?v=rYA0KqDLlio voor een impressie wat je op zo'n nieuwe tumblingbaan allemaal kan doen!!

Donderdag hebben de acrobaten van GVM de baan al goed ingesprongen, maar er is altijd ruimte voor meer acrobaten, mét of zonder turn ervaring. Kom gerust eens langs op ons beginners-uur op donderdag van 16:00 - 17:00 in gymzaal de Brug, van wassenaarstraat te mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe tumblingbaan voor Acrogym

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover, de nieuwe tumblingbaan werd afgeleverd bij gymzaal de Brug. De acro-gymnasten hadden lang "gespaard"voor deze nieuwe baan, door verschillende sponsor-acties te organiseren, zo waren er de biggetjes-actie en de grote clubactie en de sponsoractie op de onderlinge wedstrijden. Via deze weg worden ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: