001 - De Baat

Geslaagd Ruijgrok toernooi 2011


Geplaatst op: 18 maart 2011

Op zondag 13 maart jl. vond ieder jaar terugkerende Ruijgrok toernooi weer plaats, inmiddels een ware traditie. Het toernooi betreft een uitwisseling van de junioren tussen de tennisverenigingen Mijdrecht, De Ronde Venen, Wilnis en Vinkeveen en vindt in Wilnis plaats. Met dank aan de sponsor Ruijgrok Makelaars was het weer een uiterst geslaagd toernooi!

In de ochtend streden de mini's, kinderen tot 11 jaar, tegen elkaar. Iedere vereniging had 5 jeugdleden meegebracht. Alle kinderen speelden op groot veld en waren erg aan elkaar gewaagd. Er werden 2 wedstrijdjes gespeeld van elk een half uur. De standen moesten worden doorgegeven en uiteindelijk worden alle games bij elkaar opgeteld. In de ochtend ging TV Mijdrecht er met de meeste games vandoor, welgeteld 29! Na de wedstrijden werd iedereen beloond met een lekkere pannenkoek.

In de middag was het de beurt aan de wat oudere jeugd, van het voortgezet onderwijs en kinderen van 11 die al goed mee konden komen. Alle vier de vereniging hadden in de middag 4 jeugdleden ingezet en zij speelden ieder 3 wedstrijden. Wederom ging TV Mijdrecht er met de meeste games vandoor.
Aan het eind van de dag werden alles games bij elkaar opgeteld zowel van de ochtend als de middag. De onbetwistbare winnaar van de dag was Tennisvereniging Mijdrecht met in totaal 90 games. TV Mijdrecht krijgt dit jaar dus de beker mee naar huis en neemt hem daarmee over van TV Wilnis. Alle verenigingen zullen zich komend jaar weer gaan opmaken om de strijd opnieuw aan te gaan volgend jaar! Kijk voor de foto's op www.tvwilnis.nl .

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagd Ruijgrok toernooi 2011

Op zondag 13 maart jl. vond ieder jaar terugkerende Ruijgrok toernooi weer plaats, inmiddels een ware traditie. Het toernooi betreft een uitwisseling van de junioren tussen de tennisverenigingen Mijdrecht, De Ronde Venen, Wilnis en Vinkeveen en vindt in Wilnis plaats. Met dank aan de sponsor Ruijgrok Makelaars was het weer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: