001 -Family

Sportaanbieders kunnen zich opgeven voor Juni Beweegt


Geplaatst op: 18 maart 2011

Dat bewegen gezond is, weten de meeste mensen wel. Maar dat het ook gezellig en leuk kan zijn, ervaren 50-plussers tijdens ‘Juni Beweegt'. Ook dit jaar kunnen zij weer kennismaken met het sportaanbod in De Ronde Venen. Tijdens deze maand worden verschillende instuifactiviteiten en cursussen georganiseerd. Ook in de rest van het jaar zijn er activiteiten. Sportaanbieders die een sportinstuif of cursus willen aanbieden kunnen zich tot 1 april aanmelden via www.sportinderondevenen.nl.

Kans
Voor sportaanbieders is Juni Beweegt een unieke manier om 50-plussers kennis te laten maken met hun vereniging en sport. Vijf procent van de deelnemers aan Juni beweegt is lid geworden van de sportaanbieder waarbij ze een activiteit hebben gevolgd.

Starterscursussen
Naast Juni Beweegt wil Sport in De Ronde Venen gedurende het hele jaar cursussen aanbieden voor 50-plussers. Deze cursussen richten zich op de mensen die al lange tijd (weer) willen sporten, maar die niet goed weten waar en hoe. Tijdens de cursus leren de deelnemers de basistechnieken. Plezier staat voorop.

Aanmelden
Sportaanbieders die een starterscursus willen aanbieden of aan Juni Beweegt willen meedoen met instuifactiviteiten kunnen zich aanmelden op www.sportinderondevenen.nl. Met vragen of voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Erik Leus, sportconsulent van Sport in De Ronde Venen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: 06-43093929 of e-mail: info@sportinderondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportaanbieders kunnen zich opgeven voor Juni Beweegt

Dat bewegen gezond is, weten de meeste mensen wel. Maar dat het ook gezellig en leuk kan zijn, ervaren 50-plussers tijdens ‘Juni Beweegt'. Ook dit jaar kunnen zij weer kennismaken met het sportaanbod in De Ronde Venen. Tijdens deze maand worden verschillende instuifactiviteiten en cursussen georganiseerd. Ook in de rest … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: