001 -Family

Maandag: fakkeloptocht in Proostdijland Mijdrecht


Geplaatst op: 17 maart 2011

Mijdrecht - Om mensen van verschillende afkomst meer samen te brengen en de dialoog aan te gaan, heeft een kleine projectgroep uit de wijk Proostdijland in Mijdrecht, het initiatief genomen voor een fakkeloptocht. Ondersteund door het wijkcomité Proostdijland en de Turkse stichting Hakyol, vindt de fakkeloptocht plaats op de internationale dag tegen racisme en discriminatie op maandag 21 maart.

Op deze manier wil de projectgroep aandacht vragen voor gelijke behandeling, de goede verhoudingen binnen de multiculturele samenleving bevorderen en discriminatie op grond van ras, geloof, seksuele geaardheid, sekse, leeftijd, handicap of op een andere grond, een halt toeroepen.

Wethouder Kees Schouten (Kernenbeleid en Wijkgericht Werken) neemt deel aan dit initiatief en zal de optocht starten na een korte toespraak.

De start van de fakkeloptocht is om 19.30 uur bij het wijkgebouw Present aan de J. van Renessetraat 16 en eindigt bij stichting Hakyol aan de Grutto 2b. Deelnemers kunnen kiezen voor de korte route van ongeveer 10 minuten, of de langere route van ongeveer 25 minuten.

Meer informatie over de optocht kunt u vinden op www.21-maart.nl of contact opnemen met de projectgroep via info@21-maart.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Maandag: fakkeloptocht in Proostdijland Mijdrecht

Mijdrecht - Om mensen van verschillende afkomst meer samen te brengen en de dialoog aan te gaan, heeft een kleine projectgroep uit de wijk Proostdijland in Mijdrecht, het initiatief genomen voor een fakkeloptocht. Ondersteund door het wijkcomité Proostdijland en de Turkse stichting Hakyol, vindt de fakkeloptocht plaats op de internationale … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: