De Baat (2e)

College brengt bedrijfsbezoek aan Piet Jonker Abcoude


Geplaatst op: 16 maart 2011

Het college van burgemeester en wethouders en de directie van de gemeente hebben donderdag 10 maart een bezoek gebracht aan Piet Jonker Abcoude bv. Een bedrijf dat oude bouwmaterialen herstelt en verkoopt.

Piet Jonker Abcoude bv is gevestigd in een prachtig pand aan de Rijksstraatweg in Baambrugge. Het bedrijf koopt oude bouwmaterialen op, repareert ze en biedt ze vervolgens weer voor verkoop aan. Het bedrijf is ongeveer 40 jaar geleden gestart met handgemaakte antieke plavuizen, maar is door de jaren heen uitgegroeid tot een bedrijf met een veel groter assortiment. Het pand en de tuin staan inmiddels vol met schouwen, houten vloeren, vloerdelen, spiegels, verlichting, interieurartikelen, sanitair, witjes, tuinbeelden en ornamenten. Eigenaar Bas Jonker en directeur Erwin Willemsen gaven een uitgebreide rondleiding en vertelden hoe klanten uit binnen- en buitenland het bedrijf weten te vinden vanwege de omvang en kwaliteit van het assortiment.
Het college brengt een aantal keer per jaar een informeel bezoek aan een bedrijf in de gemeente. Het college is geïnteresseerd in wat bedrijven in De Ronde Venen doen en hoe zij de gemeente als vestigingsplaats ervaren. Bedrijfsbezoeken zijn een goed middel om daarachter te komen. Daarnaast kunnen bedrijven tijdens de bezoeken zichzelf en hun producten en diensten presenteren en eventuele knelpunten met betrekking tot het vestigingsklimaat kenbaar te maken.

Wilt u het college en de directie uitnodigen voor een informeel bezoek aan uw bedrijf? Neem dan contact op met Gaby Pothuizen, via telefoonnummer 0297 29 17 23 of e-mail naar g.pothuizen@derondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

College brengt bedrijfsbezoek aan Piet Jonker Abcoude

Het college van burgemeester en wethouders en de directie van de gemeente hebben donderdag 10 maart een bezoek gebracht aan Piet Jonker Abcoude bv. Een bedrijf dat oude bouwmaterialen herstelt en verkoopt. Piet Jonker Abcoude bv is gevestigd in een prachtig pand aan de Rijksstraatweg in Baambrugge. Het bedrijf koopt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: